Communicatieadviseur

Intermediair
OneStopSourcing BV
Geplaatst op
12-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
2
Bekeken
446
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Inmiddels is er voor deze opdracht een geschikte kandidaat geselecteerd door de klant. Wij danken u voor de reacties en zouden u graag opnieuw willen helpen bij een volgende opdracht.

Met vriendelijke groeten,

OneStopSourcing


Omschrijving

Voor onze eindklant in Zwolle zijn wij op zoek naar een Communicatieadviseur. Het betreft een rol voor gemiddeld 20 uur per week. Je start per 21 december en de einddatum is gepland op 31 maart 2016. Er is een optie op verlenging.

Knock-out criteria

 1. Ervaring met communicatiewerkzaamheden in Ruimte van de Rivier projecten in de Beneden-IJssel

 2. Aantoonbaar beschikken over contactennetwerk met communicatieadviseurs bij de verschillende gemeenten en waterschappen in de IJsseldelta.

 3. Ervaring met aansturen bouwen websites, zelf verwerken content van websites en beheer van overige sociale media.

Projectteam
Je maakt onderdeel uit van het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta. Projectmanagement gebeurt op basis van het IPM-model. Je maakt deel uit van het Omgevingsteam.

Projectdoel
Het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta is een samenwerkingsproject tussen Rijkswaterstaat (RWS) en de klant. De doelstellingen van het project zijn waterveiligheid (een waterstandsdaling bij Zwolle bij maatgevend hoogwater) en het verbeteren van de ruimtelijke kwaliteit.

Inhoud van het project
Het project is onderverdeeld in drie projectdelen: de zomerbedverlaging beneden IJssel, de aanleg van IJsseldelta-Zuid (Reevediep) en het onderhoud aan de beneden IJssel. Het aanlegproject bevat een belangrijke industriƫle automatiseringscomponent (inlaatwerk, recreatiesluis, keersluis en aanpassing schutspuisluis). Project IJsseldelta kent een politiek gevoelige context door onder andere toekomstige besluitvorming over een eventuele uitbreiding van de scope. Het project is op de markt gezet met een D&C contract met BVP-elementen zoals een gedeeld risicodossier en weekly reports.

Projectfasering
Het project IJsseldelta bevindt zich tot eind 2019 in de realisatiefase, waarbij het door de aannemerscombinatie Isala Delta wordt gerealiseerd. In de tussentijd staan meerdere deelopleveringen gepland (zomerbed, Scherenwelle, klimaatdijk, Reevediep)

Gevraagde opleidingen
HBO niveau Communicatie-B

Gevraagde kennis

 • Programma en beleid Ruimte voor de Rivier en Deltaprogramma

 • Het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta; voorgeschiedenis, wat wordt gebouwd, stakeholders, bestuurlijke gevoeligheden en die bij stakeholders

 • Zelf beheren van wijzigen websites

Gevraagde werkervaring

 • Minimaal 3 jaar ervaring als communicatiemedewerker-B

 • Ervaring met samenwerking met communicatiemedewerkers gemeenten, provincie en waterschappen in de IJsseldelta

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  12-10-2015 15:56
  Plaats
  Baarn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-10-2015 11:46
  Plaats
  amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten