Senior Communicatieadviseur

Intermediair
OneStopSourcing BV
Geplaatst op
12-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zwolle
Reacties
1
Bekeken
435
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste freelancer,

Hierbij de bevestiging dat wij de opdracht hebben kunnen invullen.
Wij hebben alle cv's inhoudelijk beoordeeld en hebben een geschikte kandidaat geselecteerd.

Bedankt voor uw reactie. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te kunnen voorzien van een leuke opdracht bij een van onze eindklanten.

Met vriendelijke groet,
OneStopSourcing


Omschrijving

Voor onze eindklant in Zwolle zijn wij op zoek naar een Senior Communicatieadviseur. Het betreft een rol voor gemiddeld 20 uur per week. Je start per 21 december en de einddatum is gepland op 31 maart 2016. Er is een optie op verlenging.

Knock-out criteria

 1. 10 jaar relevante werkervaring als zelfstandig werkend communicatieadviseur voor grote overheidsprojecten (>€50 miljoen)

 2. Kennis en ervaring met overheidscommunicatie over waterbeleid en waterprojecten en in het bijzonder Ruimte voor de Rivier.

 3. Ervaring als communicatieadviseur in projecten met tenminste 30 stakeholders en tenminste 5 direct betrokken overheden, waaronder RWS,waterschappen, provincies en gemeenten.

 4. Ervaring met het direct onderhouden van contacten met bestuurders en directe advisering van bestuurders

 5. Ervaring met de eindverantwoordelijkheid bij de organisatie van werkbezoeken van DG’s en SG’s van het rijk, ministers en staatssecretarissen Aantoonbaar beschikken over contactennetwerk met communicatieadviseurs bij de verschillende gemeenten, provinvie en waterschappen in de IJsseldelta.

 6. Ervaring met het werken in een IPM organisatiemodel

 7. Kennis en ervaring van Systeem gerichte Contract Beheersing (SCB)

Projectteam
Je maakt onderdeel uit van het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta. Projectmanagement gebeurt op basis van het IPM-model. Je maakt deel uit van het omgevingsteam

Projectdoel
Het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta is een samenwerkingsproject tussen Rijkswaterstaat (RWS) en Provincie Overijssel. De doelstellingen van het project zijn waterveiligheid (een waterstandsdaling bij Zwolle bij maatgevend hoogwater) en het verbeteren van de ruimtelijke kwaliteit.

Inhoud van het project
Het project is onderverdeeld in drie projectdelen: de zomerbedverlaging beneden IJssel, de aanleg van IJsseldelta-Zuid (Reevediep) en het onderhoud aan de beneden IJssel. Het aanlegproject bevat een belangrijke industriële automatiseringscomponent (inlaatwerk, recreatiesluis, keersluis en aanpassing schutspuisluis). Project IJsseldelta kent een politiek gevoelige context door onder andere toekomstige besluitvorming over een eventuele uitbreiding van de scope. Het project is op de markt gezet met een D&C contract met BVP-elementen zoals een gedeeld risicodossier en weekly reports.

Projectfasering
Het project IJsseldelta bevind zich tot eind 2019 in de realisatiefase, waarbij het door de aannemerscombinatie Isala Delta wordt gerealiseerd. In de tussentijd staan meerdere deelopleveringen (zomerbed, Scherenwelle, klimaatdijk en Reevediep) gepland.

Gevraagde opleidingen
HBO + minimaal Communicatie-C

Gevraagde kennis

 • Programma en beleid Ruimte voor de Rivier en Deltaprogramma

 • Het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta; voorgeschiedenis, wat wordt gebouwd, stakeholders, bestuurlijke gevoeligheden en die bij stakeholders

 • Kennis van Systeem gerichte Contract Beheersing (SCB)

Gevraagde werkervaring

 • Zelfstandig werkend communicatieadviseur voor grote overheidsprojecten (>€50 miljoen)

 • 10 jaar relevante werkervaring als Strategisch adviseur

 • Ervaring met het direct onderhouden van contacten met bestuurders en directe (strategische) advisering van bestuurders

 • Uitwerking communcatiestrategieën

 • Framing voor bereiken van doelen

 • Ervaring als communicatieadviseur in projecten met tenminste 30 stakeholders en tenminste 5 direct betrokken overheden, waaronder waterschappen en gemeenten.

 • Ervaring met de eindverantwoordelijkheid bij de organisatie van werkbezoeken van ministers en staatssecretarissen

 • Aantoonbaar beschikken over contactennetwerk met communicatieadviseurs bij de verschillende gemeenten, provincie en waterschappen in de IJsseldelta

Ervaring met overheidscommunicatie over waterbeleid en waterprojecten en in het bijzonder
Ruimte voor de Rivier

 • het werken in een IPM organisatiemodel

 • Kennis en ervaring van Systeem gerichte Contract Beheersing (SCB

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-10-2015 18:56
  Plaats
  Almelo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten