Business Controller

Intermediair
Pro-Act IT
Geplaatst op
12-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
391
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Het cluster Dienstverlening en Informatie bestaat uit 8 organisatieonderdelen: Basisinformatie, Belastingen, Dienstverlening, Handhaven en Toezicht, Monumenten en Archeologie, Onderzoek Informatie en Statistiek, Stadsarchief en de Stadsbank van Lening. Het cluster heeft een grote ontwikkelopgave waarbij innoveren, ontwikkelen en de basis op orde brengen belangrijke uitgangspunten zijn.

Profiel organisatie
In het kader van de basis op orde brengen is er bij de organisatieonderdelen behoefte aan tijdelijk extra inzet van een ervaren brede businesscontroller. De kandidaat wordt door de clustercontroller, na overleg met de organisatieonderdelen, ingezet bij één of meerdere onderdelen.

De kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring (minimaal 5 jaar) ervaring als brede businesscontroller in een gemeentelijke omgeving. Is in staat direct in te springen en alle lopende zaken over te nemen.
De gemeentelijke P&C cycli kent geen geheimen.
De kandidaat beschikt over sterkt analytische vermogen, signaleert en adviseert over mogelijkheden tot verbetering en doelmatigheid. Kan gemakkelijk schakelen tussen de diverse onderdelen van het brede takenpakket; van meer uitvoerend (Excel kent weinig geheimen) tot hoogwaardig strategisch advies. Is kritisch maar verliest daarbij de relatie niet uit het oog.

De businesscontroller neemt deel aan het MT en adviseert het management over de belangrijke ontwikkelingen binnen het organisatieonderdeel. Hij kijkt daarbij nadrukkelijk verder dan de financiële aspecten en overweegt het hele spectrum van bedrijfsvoering en beleid. Hij ondersteunt de directeur bij het voeren van de prestatiegesprekken zowel binnen het eigen organisatieonderdeel als met de stedelijk directeur.

Risicomanagement vormt een wezenlijk onderdeel. De kandidaat heeft WO werk- en denkniveau, mogelijke afstudeerrichtingen zijn Bedrijfskunde, (Openbare) Financiën of Economie

Het CV is in het Nederlands geschreven en maximaal 5 pagina’s lang.

De kandidaat beschikt over aantoonbaar WO werk- en denkniveau in de richting van bedrijfskunde, (openbare) financiën, economie of vergelijkbaar. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald WO diploma.

De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een brede controlfunctie.

De kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring bij een gemeentelijke organisatie.

U dient deze ervaring specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het CV.

De kandidaat beschikt over de volgende competenties

  • Communicatieve vaardigheden

  • Hands on mentaliteit

Deze competenties zullen getoetst worden tijdens het matchgesprek.

U weet effectief te handelen in dynamische (politieke) omgevingen en weet daarbij draagvlak te creëeren?

U bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de G4 en van de ontwikkelingen in de controlling?

U bent direct na gunning beschikbaar tot 1 januari 2016. Het aantal uur is minimaal 28 uur per week. Binnen drie weken na de start zal dit uitgebreid worden naar 36 uur per week.

Er is een optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities. De duur van een verlenging is max. 6 maanden.

Graag uw reactie voor vrijdag 16 oktober 2015 om 10.00 uur.

Uw tarief is scherp!

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
•CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;
•Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;
•Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
•Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

Let op!!!
•Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.
•Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.
•U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten