Business Controller (2x)

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
12-10-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
85
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
622
Status
Gesloten
Referentie
20118027

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere
T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118027 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Business Controller (2x)

Profiel organisatie

Het cluster Dienstverlening en Informatie heeft als werkterrein het extern en intern leveren van dienstverlening en toezicht en handhaving.
Het cluster Dienstverlening en Informatie heeft de vraag van de stad van vandaag én morgen voorop staan. De verandering naar een informatie- en digitale samenleving betekent een extra uitdaging. Het cluster levert excellente dienstverlening aan burgers bewoners, ondernemers en bezoekers van de gemeente Amsterdam, voorziet in overzicht, kennis en integrale duiding van informatie en zorgt voor veiligheid in de stad door actief op te treden waar regels en afspraken door burgers worden overtreden. Het cluster Dienstverlening en Informatie bestaat uit 8 organisatieonderdelen: Basisinformatie, Belastingen, Dienstverlening, Handhaven en Toezicht, Monumenten en Archeologie, Onderzoek Informatie en Statistiek, Stadsarchief en de Stadsbank van Lening. Het cluster heeft een grote ontwikkelopgave waarbij innoveren, ontwikkelen en de basis op orde brengen belangrijke uitgangspunten zijn.

Profiel opdracht

In het kader van de basis op orde brengen is er bij de organisatieonderdelen behoefte aan tijdelijk extra inzet van een ervaren brede businesscontroller. De kandidaat wordt door de clustercontroller, na overleg met de organisatieonderdelen, ingezet bij één of meerdere onderdelen.
De kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring (minimaal 5 jaar) ervaring als brede businesscontroller in een gemeentelijke omgeving. Is in staat direct in te springen en alle lopende zaken over te nemen. De gemeentelijke P&C cycli kent geen geheimen. De kandidaat beschikt over sterkt analytische vermogen, signaleert en adviseert over mogelijkheden tot verbetering en doelmatigheid. Kan gemakkelijk schakelen tussen de diverse onderdelen van het brede takenpakket; van meer uitvoerend (Excel kent weinig geheimen) tot hoogwaardig strategisch advies. Is kritisch maar verliest daarbij de relatie niet uit het oog. De businesscontroller neemt deel aan het MT en adviseert het management over de belangrijke ontwikkelingen binnen het organisatieonderdeel. Hij kijkt daarbij nadrukkelijk verder dan de financiële aspecten en overweegt het hele spectrum van bedrijfsvoering en beleid. Hij ondersteunt de directeur bij het voeren van de prestatiegesprekken zowel binnen het eigen organisatieonderdeel als met de stedelijk directeur. Risicomanagement vormt een wezenlijk onderdeel. De kandidaat heeft WO werk- en denkniveau, mogelijke afstudeerrichtingen zijn Bedrijfskunde, (Openbare) Financiën of Economie.

Functie Eisen

 1. U beschikt over aantoonbaar WO werk- en denkniveau in de richting van bedrijfskunde, (openbare) financiën, economie of vergelijkbaar. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald WO diploma.

 2. U hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een brede controlfunctie.

 3. U hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring bij een gemeentelijke organisatie.

U beschikt over de volgende competenties

 • Communicatieve vaardigheden

 • Hands on mentaliteit

Functie Wensen

 1. U weet effectief te handelen in dynamische (politieke) omgevingen en weet hij/zij daarbij draagvlak te creëeren.

 2. U bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de G4 en van de ontwikkelingen in de controlling.

Inzet

U bent per direct beschikbaar tot 1 januari 2016. Het aantal uur is minimaal 28 uur per week. Binnen drie weken na de start zal dit uitgebreid worden naar 36 uur per week.
Er is een optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities. De duur van een verlenging is max. 6 maanden.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

zsm

Duur

31-12-2015

Optie op verlenging

6 maanden

Inzet

28-36 uur per week

Tarief

€ 85

Sluitingsdatum

16-10-2015

Sluitingstijd

09:00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  13-10-2015 03:11
  Plaats
  Luttelgeest

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten