Ervaren EDW ontwikkelaar.

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
12-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zeist
Reacties
0
Bekeken
291
Status
Gesloten
Referentie
30151253

Omschrijving

Ervaren EDW ontwikkelaar.

Bij de organisatie wordt gewerkt aan een revisie van het Enterprise Data Warehouse. Dit zal resulteren in een Business Vault waarin de data ontvlochten en geïntegreerd is.

Naast de revisie van het EDW wordt er ook een logisch datamodel ontwikkeld met bijbehorende business rules. De opzet van de Business Vault zal zodanig zijn dat het logisch datamodel gevoed kan worden vanuit de Business Vault.

Het gehele proces van bron naar Business Vault zal gestuurd en beheerd worden vanuit stuurtabellen in het EDW. Het proces zal ondersteund worden met generieke procedures en functies zowel in Transact-SQL alsmede in BODS.

Vanuit de Business Vault zullen meerdere onderwerp gerelateerde Datamarts worden gegenereerd. Op deze Datamarts zullen alle onderwerp gerelateerde Business Rules geïmplementeerd worden. De Datamarts zullen als bron dienen voor, door de business, gewenste rapportages.

Voor dit project zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met 1 tot 3 jaar werkervaring in het ontwikkelen van Data Warehouses, die bereid is om op de locatie van de organisatie aan dit project mee te werken.

Gezochte expertise

· Creëren van ERD’s voor bestaande systemen d.m.v. het vergaren van informatie van beheerders, aanwezige documentatie, ingevoerde data en gezond verstand.
· Kunnen definiëren van controles die uitgevoerd moeten worden op de te ontsluiten data.
· Tot 3 jaren aantoonbare ervaring met de ontwikkeling, definitie en implementatie van Stored procedures en Funties in Transact-SQL ;
· Het kunnen omzetten van een algoritme in goed werkende Transact-SQL statements.
· Meedenken met de uitwerking van ontwerp van het EDW.
· Goede communicatieve eigenschappen.
· Nederlands sprekend.
· Bij voorkeur ook kennis van BODS.

Interesse? Reageer dan zo snel mogelijk met je CV, motivatie en uurtarief

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten