2 Business controllers (SB)

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
12-10-2015
Periode
Niet relevant
Uurtarief
87,50
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
26
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Omschrijving

Profiel organisatie
Het cluster Dienstverlening en Informatie heeft als werkterrein het extern en intern leveren van dienstverlening en toezicht en handhaving.

Het cluster Dienstverlening en Informatie heeft de vraag van de stad van vandaag én morgen voorop staan. De verandering naar een informatie- en digitale samenleving betekent een extra uitdaging. Het cluster levert excellente dienstverlening aan burgers bewoners, ondernemers en bezoekers van de gemeente
Amsterdam, voorziet in overzicht, kennis en integrale duiding van informatie en zorgt voor veiligheid in de stad door actief op te treden waar regels en afspraken door burgers worden overtreden. Het cluster Dienstverlening en Informatie bestaat uit 8 organisatieonderdelen: Basisinformatie, Belastingen,
Dienstverlening, Handhaven en Toezicht, Monumenten en Archeologie, Onderzoek Informatie en Statistiek, Stadsarchief en de Stadsbank van Lening. Het cluster heeft een grote ontwikkelopgave waarbij innoveren, ontwikkelen en de basis op orde brengen belangrijke uitgangspunten zijn.

Profiel organisatie
In het kader van de basis op orde brengen is er bij de organisatieonderdelen behoefte aan tijdelijk extra inzet van een ervaren brede businesscontroller. De
kandidaat wordt door de clustercontroller, na overleg met de organisatieonderdelen, ingezet bij één of meerdere onderdelen.

De kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring (minimaal 5 jaar) ervaring als brede businesscontroller in een gemeentelijke omgeving. Is in staat direct in te springen en alle lopende zaken over te nemen. De gemeentelijke P&C cycli kent geen geheimen. De kandidaat beschikt over sterkt analytische vermogen,
signaleert en adviseert over mogelijkheden tot verbetering en doelmatigheid. Kan gemakkelijk schakelen tussen de diverse onderdelen van het brede takenpakket; van meer uitvoerend (Excel kent weinig geheimen) tot hoogwaardig strategisch advies. Is kritisch maar verliest daarbij de relatie niet uit het oog.
De businesscontroller neemt deel aan het MT en adviseert het management over de belangrijke ontwikkelingen binnen het organisatieonderdeel. Hij kijkt daarbij nadrukkelijk verder dan de financiële aspecten en overweegt het hele spectrum van bedrijfsvoering en beleid. Hij ondersteunt de directeur bij het
voeren van de prestatiegesprekken zowel binnen het eigen organisatieonderdeel als met de stedelijk directeur. Risicomanagement vormt een wezenlijk onderdeel. De kandidaat heeft WO werk- en denkniveau, mogelijke afstudeerrichtingen zijn Bedrijfskunde, (Openbare) Financiën of Economie.

U voegt een curriculum vitae van de kandidaat toe in de map achter deze vraag, waarin duidelijk zijn/haar werkervaring blijkt zoals in de eisen en wensen hierna beschreven. Het CV is in het Nederlands geschreven en maximaal 5 pagina’s lang.

De kandidaat beschikt over aantoonbaar WO werk- en denkniveau in de richting van bedrijfskunde, (openbare) financiën, economie of vergelijkbaar. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald WO diploma.
Het werk- en denkniveau dient duidelijk te blijken uit het CV. Een kopie van het diploma kan toegevoegd worden aan de map achter deze vraag.

De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een brede controlfunctie.
U dient deze ervaring specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het CV

De kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring bij een gemeentelijke organisatie.
U dient deze ervaring specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het CV.

De kandidaat beschikt over de volgende competenties

  • Communicatieve vaardigheden

  • Hands on mentaliteit

Deze competenties zullen getoetst worden tijdens het matchgesprek

Weet de kandidaat effectief te handelen in dynamische (politieke) omgevingen en weet hij/zij daarbij draagvlak te creëeren?
Indien de kandidaat aan deze wens kan voldoen, dan blijkt beschrijft u dit in CV. Vedere toetsing vindt plaats tijdens het matchgesprek.

Is de kandidaat op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de G4 en van de ontwikkelingen in de controlling?
Toetsing vindt plaats tijdens het matchgespre

De kandidaat is direct na gunning beschikbaar tot 1 januari 2016. Het aantal uur is minimaal 28 uur per week. Binnen drie weken na de start zal dit uitgebreid worden naar 36 uur per week. Er is een optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities. De duur van een verlenging is max. 6 maanden.

Deadline voor het indienen van de offerte is maandag 19 oktober 2015 om 10.00 uur.

De matchgesprekken vinden in onderling overleg plaats.

De Business Controller zal wisselend op een aantal locaties werken die allen binnen een straal 500 meter bij elkaar liggen. Standplaats is het Stadhuis van Amsterdam, Waterlooplein 1.

Gunning vindt plaats aan de inschrijver die voldoet aan de in de offerteaanvraag voor deze specifieke opdracht gestelde eisen én de economisch meest voordelige inschrijving heeft gedaan en tevens na selectie op matchgesprekken.

De prijs is GEMAXIMALISEERD op € 87,50 ,- all-in, excl. BTW. Aanbiedingen boven dit maximum bedrag worden ter zijde gelegd en dingen niet verder mee naar gunning (knock-out).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten