Business controller (gemeente)

Opdrachtgever
Solid Professionals
Geplaatst op
12-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
43
Status
Gesloten
Referentie
Business Control

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functie
In het kader van de ‘basis op orde brengen’ is er bij een gemeentelijke organisatie in de regio Amsterdam behoefte aan extra inzet van een ervaren brede businesscontroller. Je zult als business controller deelnemen aan het MT en advies geven aan het management over de belangrijke ontwikkelingen binnen het desbetreffende organisatieonderdeel. Daarbij kijk je nadrukkelijk verder dan de financiële aspecten en overweeg je het hele spectrum van bedrijfsvoering en beleid. Ook ondersteun je de directeur bij het voeren van zogenaamde prestatiegesprekken, zowel binnen het eigen organisatieonderdeel als met de stedelijk directeur. In dit alles vormt risicomanagement een belangrijk onderdeel.

Profiel
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een brede control functie binnen een gemeentelijke omgeving en hebt affiniteit met de gemeentelijke P&C cycli. Daarnaast ben je in staat om direct in te springen en alle lopende zaken over te nemen. Ook kun je gemakkelijk schakelen tussen meer uitvoerende werkzaamheden (Excel) en het geven van hoogwaardig strategische adviezen. Verder voldoe je aan het volgende profiel:

  • WO werk- en denkniveau (Bedrijfskunde, Financiën of Economie)

  • Goed in het signaleren en adviseren over mogelijkheden tot verbetering en doelmatigheid;

  • Sterk analytisch vermogen;

  • Kritisch zonder de relatie uit het oog te verliezen;

  • Communicatief sterk;

  • ‘Hands-on’ mentaliteit.

Een andere eis is dat je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen binnen de G4 en van de ontwikkelingen binnen controlling.

Ook weet jij als business controller effectief te handelen in dynamische (politieke) omgevingen en daarbij draagvlak te creëren.

Reageren zonder ervaring binnen een gemeente heeft geen zin. Harde eis is min. 5 jaar ervaring in een brede control functie binnen gemeentelijke omgeving.

Locatie

Amsterdam

Start

z.s.m.

Looptijd

3 maanden, met optie tot verlenging

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten