Lead Assessor Integrated management systems ISO9001 / PED / ISO38

Opdrachtgever
Lloyd's Register EMEA
Geplaatst op
13-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Heel Nederland
Reacties
0
Bekeken
338
Status
Gesloten
Referentie
7855

Omschrijving

Job Overview

LRQA is een onderdeel van de Lloyd’s Register Group; een organisatie met als doel het bevorderen van veiligheid in systemen en constructies in de wereld.

LRQA staat voor Lloyd’s Register Quality Assurance. LRQA onderscheidt zich door; Business Assurance, Kennis en Onafhankelijkheid en Onpartijdigheid. LRQA heeft een uitgebreid pakket van professionele en onafhankelijke diensten, welke klanten ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van hun managementsystemen. Door de toewijding, expertise en klantgerichtheid van de medewerkers garandeert LRQA dat managementsystemen efficiënter en effectiever worden. De medewerkers van LRQA maken het verschil!

Job Responsibilities

Als Lead auditor toetst u zelfstandig of in teamverband managementsystemen op het gebied van kwaliteit en veiligheid (zoals ISO9001, VCA, PED, ISO3834 en CPR).
De beoordelingen worden zelfstandig of in teamverband uitgevoerd. U treedt op als deskundige en onderzoekt de implementatie van de managementsystemen met als doel een bijdrage te leveren aan de verbetering van deze systemen. Het verbreden en verdiepen van de samenwerking met de relaties vormt tevens een aspect van uw functie. Op basis van uw vakmanschap levert u een bijdrage aan de ontwikkeling van de dienstverlening.

Job Requirements

  • Minimaal 4 jaar praktijkervaring binnen uw vakgebied (installatie techniek, bouw),

  • Ervaring met drukhoudende apparatuur, staalconstructies en/of metaal lasverbindingen.

  • Kennis en ervaring met Managementsystemen op het gebied van bijvoorbeeld ISO 9001, VCA, PED, ISO3834

  • Een afgeronde HBO werktuigbouwkundige opleiding,

  • Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een gevoel voor (interne) bestuurlijke verhoudingen bij klanten.

Over Lloyd’s Register

Lloyd’s Register is al sinds 1760 wereldleider in onafhankelijke classificatie, certificering en inspectie van producten, diensten en systemen. Op basis van kennis en onpartijdigheid ondersteunt Lloyd’s Register haar klanten bij het continu verbeteren van kwaliteit, veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Met een uitgebreid dienstenpakket is Lloyd’s Register een wereldwijde partner voor bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren.

Wat biedt LRQA?
Wij bieden een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een internationale omgeving. Daarnaast ontvang je een goede vergoeding.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten