Lead Assessor ISO 27001 / NEN7510

Opdrachtgever
Lloyd's Register EMEA
Geplaatst op
13-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Heel Nederland
Reacties
2
Bekeken
373
Status
Gesloten
Referentie
7613

Omschrijving

Job Overview

LRQA staat voor Lloyd’s Register Quality Assurance en is een onderdeel van de Lloyd’s Register Group, een organisatie met als doel het bevorderen van veiligheid in systemen en constructies in de wereld.

LRQA onderscheidt zich door Business Assurance, kennis, onafhankelijkheid en onpartijdigheid. LRQA biedt een uitgebreid pakket aan professionele en onafhankelijke diensten, die klanten ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van hun managementsystemen. Door de toewijding, expertise en klantgerichtheid van de medewerkers garandeert LRQA dat managementsystemen efficiënter en effectiever worden.

Job Responsibilities

Als Lead Auditor toetst u zelfstandig of in teamverband managementsystemen op het gebied van van Informatiebeveiliging en Privacy.
U treedt op als deskundige en onderzoekt de implementatie van managementsystemen met als doel een bijdrage te leveren aan de algemene verbetering van deze systemen. Het verbreden en verdiepen van de samenwerking met de relaties vormt tevens een aspect van uw functie. Op basis van uw deskundigheid biedt u een meerwaarde in de ontwikkeling van onze dienstverlening.

Job Requirements

 • Een afgeronde HBO opleiding.

 • Minimaal 4 jaar praktijkervaring binnen uw vakgebied (ICT, informatiebeveiliging of privacy).

 • Kennis van, of ervaring met ISO 27001, NEN7510, en ISO 9001 managementsystemen.

 • kennis en ervaring op gerelateerde gebieden zoals ITIL, CMMI en Prince 2.

 • Bij voorkeur een afgeronde lead auditor training ISO 27001 en IRCA-registratie, of een CISA-, RE-, CISSP-, of CISSM-certificatie.

Wat biedt LRQA?

Wij bieden een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een internationale omgeving. Daarnaast bieden we je jaarlijks een vast aantal dagen en mogelijkheden om je als freelancer verder te specialiseren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  14-10-2015 00:21
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-10-2015 12:11
  Plaats
  Purmerend

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten