Lead Assessor Automotive I.C.M. Iso 14001

Opdrachtgever
Lloyd's Register EMEA
Geplaatst op
13-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Heel Nederland
Reacties
0
Bekeken
458
Status
Gesloten
Referentie
6405

Omschrijving

Als Lead Assessor toetst u zelfstandig of in teamverband managementsystemen op het gebied van kwaliteit en milieu management binnen de sectoren Automotive en Industrie. Daarnaast treedt u op als deskundige en onderzoekt u de implementatie van de managementsystemen. Eén van de doelen van de toetsing is een bijdrage leveren aan de algehele verbetering van deze systemen. Het verbreden en verdiepen van de samenwerking met onze relaties vormt tevens een aspect van uw functie. Op basis van uw vakmanschap levert u een bijdrage aan de ontwikkeling van de dienstverlening.

Functie-eisen algemeen

  • Opleiding op HBO of universitair niveau, afstudeerrichting chemie, elektronica of informatica.

  • Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal (Bij voorkeur ook goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Duitse taal).

  • Minimaal 2 jaar werkervaring met kwaliteits- en milieumanagementsystemen

  • Bekend zijn met milieu wet- en regelgeving

  • Klantgericht zijn

  • Goede communicatieve eigenschappen en analytisch vermogen

  • Bereid om met enige regelmaat locaties in het buitenland te bezoeken

Specifieke functie-eisen voor de sector Automotive

  • Minimaal zes jaar praktijkervaring in de Automotive toeleverings Industrie in de afgelopen 10 jaar werkervaring. Bij voorkeur bij een ISO/TS16949:2009 gecertificeerde OEM of Tier 1 / Tier 2 toeleverancier of als IATF gekwalificeerde 3e partij auditor bij een Certificerende Instelling.

  • Gedegen kennis van procesmanagement, statistische technieken (MSA, SPC) en de toepassing van APQP / PPAP / FMEA binnen de Automotive industrie

Wat biedt LRQA?

Wij bieden een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een internationale omgeving. Daarnaast ontvang je een goede vergoeding.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten