Technisch Applicatie Beheerder

Intermediair
MBA
Geplaatst op
12-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
42
Status
Gesloten
Referentie
Technisch Applicatie beheerder

Omschrijving

Op het moment zijn wij voor een van onze klanten op zoek naar een Technisch ApplicatieBeheerder voor een traject met een duur van minimaal 3 maanden in de regio Amsterdam.
Het team is verantwoordelijk voor het applicatieve beheer van ca. 160 kleine en grote applicaties vanuit de diverse divisies, al dan niet gekoppeld en/of afhankelijk onderling. Dit beheer omvat oa. beheerwerkzaamheden, zoals raporteren over dagelijkse beschikbaarheid van omgevingen, documenteren van wijzigingen, tuning & troubleshooting, incidenten, changes en problem verwerking. De nadruk ligt op Beheer en Release werkzaamheden.

Verantwoordelijkheden

  • Het inrichten en beheren van geautomatiseerde omgevingen, volgens afgesproken service niveaus, zodat continu├»teit en beschikbaarheid optimaal gewaarborgd wordt.

  • Zorgt voor optimaal beheer en beschikbaarheid, met name gericht op tactisch niveau, van applicaties. Het accent ligt op technisch applicatiebeheer op uitvoerend niveau

Gevraagde kennis en ervaring

  • Ervaring met Windows en Unix

  • Ervaring met diverse databases

  • Ervaring met Middelware

Bent u geinteresseerd in bijgaande functie, reageer dan met een korte motivatie en recent CV naar kevin.bruining@mbanl.com

MBA zal dan zo spoedig mogelijk contact met u op nemen.

Kevin Bruining
Resourcer
020-7975000

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten