Adviseur - all finanz SPOED

Intermediair
GZ0206
Geplaatst op
13-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
1601
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Specialist Klantinteractie – aandachtsgebied Consumptief

Gezocht: 2 WFT opgeleide kandidaten (Basis en Consumptief) Bij aanbieding aangeven of deze modules in bezit zijn en wat de laatst behaalde PE module is!

Beschikbaarheid: minimaal 32 uur per week voor de duur van 6 maanden

Bijzonderheden

Vakantie in overleg

Rabobank Klantinteractie Particulieren – Competence Center Consumptief

De functie
Als specialist Consumptief Financieren ben je expert op het gebied van financieringen binnen de 'virtuele bank'. De eerste behandelaar van alle financieringsaanvragen die onze particuliere klanten via de directe kanalen bij ons indienen. Je bent in staat om op uiterst secure wijze de maximale leencapaciteit voor de klant te bepalen. Je inventariseert de behoefte van de aanvrager, zijn financiële positie met de daarbij behorende risico’s. Je beoordeelt de opgevraagde documenten en bepaalt of de aanvraag kansrijk is. Vervolgens zorg je ervoor dat de collega bij de lokale bank over alle informatie beschikt om de klant van het juiste advies en product te voorzien. Je voert accuraat de administratieve afwikkeling uit tot aan de uitboeking.

Onze afdeling
De afdeling Klantinteractie Bedrijven en Specialisten teams staat opgesteld voor een goede dienstverlening richting de klant. Dit wordt bereikt door eigenaarschap en lef te tonen. Bij Klantinteractie komen alle telefoontjes binnen van klant die niet direct terecht kunnen bij hun lokale bank. Je spreekt dan ook klanten van Friesland tot Limburg.

Het Competence Center Consumptief is een centraal specialistenteam. De dienstverlening is ontwikkeld in nauwe samenwerking met lokale banken en De Lage Landen.
De openingstijden van het Competence Center zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 uur. Wij zijn gevestigd in Eindhoven.

Wij vragen

 • Een MBO-4 diploma

 • Je bent in bezit van de WFT diploma’s Basis en Consumptief

 • Minimaal 2 jaar recente werkervaring in een soortgelijke functie (bv Verkoop-en service adviseur B, adviseur Particulieren B) binnen de Rabobank Groep

 • Recente werkervaring in het adviseren van consumptieve financieringen

 • Het vermogen om op basis van klant- en marktinformatie de risico’s voor de klant in kaart te brengen

 • Het kunnen herkennen van mogelijk fraudeleuze aanvragen is een pré

 • Systemen als Siebel en CKS kennen geen geheimen voor jou

 • Het vermogen om gedurende lange tijd terugkerende werkzaamheden te verrichten binnen gestelde kaders en computervaardig zijn (het werken en schakelen tussen verschillende computerprogramma’s).

Als Specialist werk je zeer zorgvuldig, heb je een antenne voor misstanden in de informatie die je voor handen hebt en ben je in staat om essentiële informatie voor de klant en de bank helder en herkenbaar weg te schrijven. Je vindt het hierbij niet erg om steeds met hetzelfde proces bezig te zijn en blijft accuraat. Je bent communicatief sterk en op professionele en eenduidige wijze leg je je bevindingen vast en communiceer je deze helder naar de klant en de lokale bank. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, zowel met collega’s binnen het team als daarbuiten. Hierbij ben je goed in staat om gevraagd en ongevraagd feedback te geven. Je beschikt over een gezonde dosis lef en hebt daadkracht en overtuigingskracht. En van jou verwachten wij een enthousiaste en flexibele instelling waar je jouw collega’s in mee neemt.

Naast de twee Rabobank kerncompetenties Samenwerken en Klantbelang Centraal stellen herken je in jezelf de volgende competenties:

 • Communicatiekracht

 • Organiseren en monitoren

 • Initiëren van verbetering

 • Ontwikkelt zichzelf en anderen

 • Resultaat realiseren

Kenmerkend voor de afdeling Klantinteractie is dat je terecht komt in een dynamische werkomgeving die volop in beweging is. Als adviseur krijg je de gelegenheid om een actieve bijdrage te leveren aan het dagelijks verbeteren van de dienstverlening voor onze klanten.

Onze verwachting

 • Je bent in staat om op basis van klant- en productinformatie de wensen van de klant in kaart te brengen en te beantwoorden binnen jouw mogelijkheden. Waar van toepassing zorg je ervoor dat de klant de juiste opvolging krijgt.

Je bent commercieel, initiatiefrijk, hebt klantfocus en kunt goed samenwerken.

 • Je werkt zeer zorgvuldig en bent in staat om essentiële informatie voor de klant en de bank helder en herkenbaar weg te schrijven.

 • Je bent communicatief sterk (in woord en schrift); op professionele en eenduidige wijze leg je adviezen vast en communiceer je deze helder naar de klant.

 • Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, zowel met collega’s binnen het team als daarbuiten. Hierbij ben je goed in staat om gevraagd en ongevraagd feedback te geven.

 • Klantcontacten maken jou enthousiast.

 • Je wilt resultaten realiseren en stelt hierbij het klantbelang ALTIJD centraal.

 • Je bent flexibel inzetbaar

 • Tot slot lever je een bijdrage aan onze coöperatieve identiteit als Rabobank.

Bijzonderheden
Vakantie: Geplande vakanties bij het voorstel van de kandidaat aangeven, na bevestiging van start worden nieuwe verzoeken tot vakantie voorgelegd aan de teamleiding van het Competence Center Consumptief. Geen verlof tijdens de kerstvakantie: van zaterdag 19 december 2015 t/m zondag 3 januari 2016 en maandag 7 februari t/m woensdag 9 februari 2016.

Start

eind oktober

Eind

30 april

uren

32-36

Interesse? Reageer dan met je CV (word), motivatie (max 2000 tekens) en uurtarief incl reiskosten voor 20 november 7.00

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-10-2015 14:02
  Plaats
  Waalre

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten