Beleidsmedewerker Grond en Ontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
413
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

30-4-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

19-10-2015 om 10:00 uur

De afdeling Erfpacht en Uitgifte is een onderdeel van het organisatieonderdeel Grond en Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam. Grond en Ontwikkeling draagt op ondernemende wijze bij aan het realiseren van de gemeentelijke doelstellingen betreffende gebied- en vastgoedontwikkeling. De afdeling Erfpacht en Uitgifte is verantwoordelijk voor het uitvoeren en vormgeven van het Amsterdamse erfpachtstelsel. Bij de afdeling Erfpacht en Uitgifte werken ca. 100
medewerkers verdeeld over 4 teams.

Vanwege doorloop binnen afdeling is er behoefte aan collega binnen het beleidsteam om werkvoorraad te kunnen beheersen. Er is hulp nodig bij het behandelen van en adviseren over (complexe) juridische dossiers en beleidsvraagstukken. Binnen de afdeling heeft u een belangrijke adviserende en richtinggevende rol ten aanzien van werkprocedures en toepassing van juridisch beleid. Binnen het organisatieonderdeel bent u een aanspreekpunt voor juridische erfpachtzaken.

Eisen

een afgeronde Nederlands en/of Notarieel Recht.
in de afgelopen 7 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring in een juridische werkomgeving.
ervaring met het Amsterdamse Erfpachtstelsel.
een flexibele, overtuigende en stevige persoonlijkheid, in staat op basis van vakinhoud te adviseren en te begeleiden. Verantwoordelijkheid nemen is vanzelfsprekend en goed in teamverband kunnen werken. Een dynamische persoonlijkheid die snel kan schakelen tussen diverse afdelingen/niveaus.

Wensen

ervaring met het aanleveren van stukken voor gemeentebestuur.
recente ervaring met het afwikkelen van complexe juridische vraagstukken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten