Beleidsmedewerker Grond en Ontwikkeling

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
13-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
256
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-732

Omschrijving

Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Beleidsmedewerker Grond en Ontwikkeling die ondersteuning gaat bieden bij het behandelen van en adviseren over (complexe) juridische dossiers en beleidsvraagstukken.

 

In alle fasen van de grootstedelijke planvorming adviseert het organisatie onderdeel Grond en Ontwikkeling over haalbaarheid van gebieds- en vastgoedconcepten. Grond en Ontwikkeling heeft de financiële kennis binnen de ruimtelijke sector van Amsterdam. Wij zetten deze in voor het behalen van een zo groot mogelijk maatschappelijk rendement. Wij kennen de ontwikkelingen in de markt en spelen daar strategisch op in.  Met als doel de ontwikkeling van Amsterdam als kernstad van een internationaal concurrerende, duurzame, Europese metropool.
Projecten voor wonen, werken en voorzieningen worden in samenhang tot uitvoering gebracht. Voorbeelden zijn IJburg, een modern en aantrekkelijk woongebied en de ontwikkeling van de Zuidelijke IJoever, met onder andere Oosterdokseiland. Grond en Ontwikkeling is nauw betrokken bij de toplocaties die in Amsterdam tot ontwikkeling komen, zoals de Zuidas, Teleport, Sloterdijk en de ArenA Boulevard. Belangrijkste opdrachtgevers van Grond en Ontwikkeling zijn het centrale stadsbestuur en de stadsdelen van de gemeente Amsterdam. Verder werkt Grond en Ontwikkeling samen met marktpartijen aan projecten en vanuit verschillende posities.
Profiel afdeling
De afdeling Erfpacht en Uitgifte is een onderdeel van het organisatieonderdeel Grond en Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam. Grond en Ontwikkeling draagt op ondernemende wijze bij aan het realiseren van de gemeentelijke doelstellingen betreffende gebied- en vastgoedontwikkeling. De afdeling Erfpacht en Uitgifte is verantwoordelijk voor het uitvoeren en vormgeven van het Amsterdamse erfpachtstelsel. Bij de afdeling Erfpacht en Uitgifte werken ca. 100 medewerkers verdeeld over 4 teams.

Taken

Adviserend en richtinggevend ten aanzien van werkprocedures en toepassing van juridisch beleid
Aanspreekpunt voor juridische erfpachtzaken.

Vereisten

Een afgeronde opleiding Nederlands en/of Notarieel Recht
In de afgelopen 7 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring in een juridische werkomgeving A
Aantoonbaar ervaring met het Amsterdamse Erfpachtstelsel
Ervaring met het aanleveren van stukken voor gemeentebestuur
Aantoonbare recente ervaring met het afwikkelen van complexe juridische vraagstukken

Competenties

Flexibele, overtuigende en stevige persoonlijkheid
In staat op basis van vakinhoud te adviseren en te begeleiden
Verantwoordelijkheid nemen is vanzelfsprekend
Goed in teamverband kunnen werken
Een dynamische persoonlijkheid die snel kan schakelen tussen diverse afdelingen/niveaus.

 

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten