Microsoft Dynamics AX Consultant

Opdrachtgever
Jenrick
Geplaatst op
13-10-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zwolle
Reacties
1
Bekeken
461
Status
Gesloten
Referentie
20150889

Omschrijving

Voor één van onze eindklanten zijn wij op zoek naar een Microsoft Dynamics AX Consultant.

Eisen

•Een afgeronde HBO of WO opleiding.
•Zeer goede kennis van Microsoft Dynamics AX.
•MS gecertificeerd development 1,2,3,4.
•Ervaring met AX configuratie en installatie.
•Goede analytische vaardigheden en je hebt helikopterzicht.
•Communicatieve vaardigheden, bent tevens luistervaardig en adviserend voor collega's en klanten.
•Ervaring met het schrijven van SD's En FDD's gebaseerd op business requirements is een pre.
•Ervaring met toevoegen van bedrijven in AX.
•De AX Consultant moet gehele bedrijfsrekeningen conform specificaties in kunnen richten, dit betreft kennis van alle modules binnen AX. Het is een complexe opdracht.

Functieomschrijving

De klant heeft haar processen in hoge mate geautomatiseerd om een snelle en betrouwbare dienstverlening aan haar klanten te kunnen bieden. Via de website staat men in contact met de klant, de ervaring van de klant is in hoge mate afhankelijk van de kwaliteit van de processen achter de website. Om dit mogelijk te maken is het ERP product van Microsoft geïmplementeerd

Bij onze opdrachtgever hebben we regelmatig opdrachten voor AX Consultants beschikbaar. In dit geval voor een afgebakende opdracht. De opdracht omvat het toevoegen van vier bedrijven in AX. Onlangs is de Holding waar de klant onderdeel vanuit maakt overgenomen door een nieuwe investeerder. Vanuit de nieuwe situatie is de vraag naar voren gekomen, naast de bestaande bedrijfsonderdelen van de Holding, vier bedrijven toe te voegen aan de structuur. De vier bedrijven moeten binnen een zo kort mogelijke tijd gereed zijn voor gebruik. Daarnaast draag jij jouw kennis over aan de verantwoordelijke IT en Financiële medewerkers van de klant.

Voor een opdracht als AX Consultant zoeken we een professional die in nauw overleg werkt met ervaren Functionele en Technische Consultants, Projectmanagers en de interne klant. Enerzijds ben je zeer goed in staat om de analyse en de technische configuratie uit te voeren in Microsoft Dynamics AX en anderzijds begrijp je perfect de functionele processen en behoeften van de interne klant. Je bent als expert in staat om de interne klant en de projectleden grondig te adviseren. De AX implementatie verwerkt een zeer hoog volume aan transacties in een omgeving waar responstijden en datakwaliteit cruciaal zijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    12-11-2015 11:46
    Plaats
    Tiel

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten