Projectleider Topdesk

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
13-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
2
Bekeken
219
Status
Gesloten
Referentie
1121

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Gouda Senior 36 uur

TOELICHTING BIJ AANVRAAG 2015/2450

Rol Projectleider
Werkniveau Senior
Locatie Gouda
Startdatum 04-11-2015
Einddatum 31-03-2016
Aantal uren per week 36 uur
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

Wij zijn op zoek naar een senior projectleider voor de implementatie van Topdesk.
Doel van dit project is het vervangen van HP Service Desk door TOPdesk, en het implementeren van aanvullende modules die de klant centraal stellen bij het aanvragen en leveren van diensten, zoals het Self-service portaal. Met dit project wordt een test-, acceptatie- en productie omgeving van TOPdesk opgeleverd met Ingerichte modules ter ondersteuning van de IT-processen van SSC-I.
Daarnaast wordt een aantal koppelingen met andere systemen gerealiseerd en worden medewerkers getraind.

Het project wordt door TOPdesk in 3 fasen gerealiseerd. Tijdens fase 1 worden de voorbereidingen getroffen voor het vervangen van HP Service Desk, dat in de tweede fase plaatsvindt. Fase 3 omvat het Inrichten van aanvullende processen, koppelingen en de introductie van het Self-service portaal. SSC-I heeft verzocht fasen 1 en 2 in 2015 te realiseren, Inclusief de de introductie van het Self-service portaal voor de Raad van de Kinderbescherming en DT&V.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Meerjarige PL ervaring

Ervaring met implementaties van TOPDESK

Overzicht en (technisch) inzicht

Onderdruk kunnen werken

EXTRA INFORMATIE

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  13-10-2015 16:05
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-10-2015 13:01
  Plaats
  Elst

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten