Medior beleidsmedewerker

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
13-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
362
Status
Gesloten
Referentie
IGB49991645

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2535 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een medior beleidsmedewerker met aantoonbare ervaring met het Amsterdamse Erfpachtstelsel.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

U bent werkzaam voor de afdeling Erfpacht en Uitgifte van Grond en Ontwikkeling. De afdeling Erfpacht en Uitgifte is een onderdeel van het organisatieonderdeel Grond en Ontwikkeling van de gemeente. Grond en Ontwikkeling draagt op ondernemende wijze bij aan het realiseren van de gemeentelijke doelstellingen betreffende gebied- en vastgoedontwikkeling. De afdeling Erfpacht en Uitgifte is verantwoordelijk voor het uitvoeren en vormgeven van het Amsterdamse erfpachtstelsel. Bij de afdeling Erfpacht en Uitgifte werken circa 100 medewerkers verdeeld over 4 teams.

Grond en Ontwikkeling van de gemeente geeft vorm aan de groei en ontwikkeling van Amsterdam en realiseert daarmee gemeentelijke doelstellingen op het terrein van gebieds- en vastgoedontwikkeling. De kerntaken zijn

 • Het bouwrijp maken van gemeentelijke grond en het in erfpacht uitgeven daarvan.

 • Financieel-economische begeleiding en management van ruimtelijke projecten.

Bij het ontwikkelen van plannen is de inzet de kosten, opbrengsten, fasering en kwaliteit met elkaar in evenwicht te brengen. Grond en Ontwikkeling speelt dan ook meerdere rollen bij de ontwikkeling van vastgoed: adviseur, onderhandelaar, opdrachtgever of fondsbeheerder en vaak die van grondeigenaar.

In alle fasen van de grootstedelijke planvorming adviseert Grond en Ontwikkeling over haalbaarheid van gebieds- en vastgoedconcepten. Grond en Ontwikkeling heeft de financiële kennis binnen de ruimtelijke sector van Amsterdam. Deze wordt ingezet voor het behalen van een zo groot mogelijk maatschappelijk rendement. Zij kennen de ontwikkelingen in de markt en spelen daar strategisch op in. Met als doel de ontwikkeling van Amsterdam als kernstad van een internationaal concurrerende, duurzame, Europese metropool.

Projecten voor wonen, werken en voorzieningen worden in samenhang tot uitvoering gebracht. Voorbeelden zijn IJburg, een modern en aantrekkelijk woongebied en de ontwikkeling van de Zuidelijke IJoever, met onder andere Oosterdokseiland.  Grond en Ontwikkeling is nauw betrokken bij de toplocaties die in Amsterdam tot ontwikkeling komen, zoals de Zuidas, Teleport, Sloterdijk en de ArenA Boulevard.
Belangrijkste opdrachtgevers van Grond en Ontwikkeling zijn het centrale stadsbestuur en de stadsdelen van de gemeente Amsterdam. Verder werkt Grond en Ontwikkeling samen met marktpartijen aan projecten en vanuit verschillende posities.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U behandelt en adviseert over (complexe) juridische dossiers en beleidsvraagstukken.

 • U hebt binnen de afdeling een belangrijke adviserende en richtinggevende rol ten aanzien van werkprocedures en toepassing van juridisch beleid.

 • U bent binnen het organisatieonderdeel het aanspreekpunt voor juridische erfpachtzaken

Eisen

 • U beschikt over een wo-diploma Nederlands en/of Notarieel Recht.

 • U hebt in de afgelopen 7 jaar minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een juridische werkomgeving.

 • U hebt aantoonbare ervaring met het Amsterdamse Erfpachtstelsel.

 • U hebt ervaring met het aanleveren van stukken voor gemeentebestuur.

 • U hebt aantoonbare recente ervaring met het afwikkelen van complexe juridische vraagstukken.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per december fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind april 2015, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 20 oktober aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten