Monteur/ medewerker groot onderhoud HWR

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
13-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
150
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

12-10-2015

Einddatum

31-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

15-10-2015 om 13.30

De afdeling Railmaterieel is verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van de trams en metro’s van GVB. Bij de lijnwerkplaatsen (Diemen en Havenstraat) vinden onderhoud en reparatie plaats. Daarnaast beschikken de lijnwerkplaatsen over een Quickservice (storingsdienst). Groot onderhoud, revisie, productie van onderdelen en schadeafhandeling worden gedaan in de HWR (Hoofdwerkplaats Rail).

Voor de afdeling Groot Onderhoud zoeken wij medior monteur/medewerker.

De monteur/medewerker verricht zelfstandig onderhouds-, en reparatiewerkzaamheden aan railvoertuigen.
Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op het geplande periodieke onderhoud. Het preventief onderhoud wordt zeer strikt ingepland. Er wordt onderscheid gemaakt tussen klein onderhoud dat in de lijnwerkplaats plaatsvindt en groot onderhoud dat in de Hoofdwerkplaats gebeurt. Daarnaast is er in alle werkplaatsen ook sprake van correctief onderhoud na bijv. calamiteiten en/of functioneel falen.

De werkzaamheden worden hoofdzakelijk in de binnendienst verricht. Een deel van de monteurs verricht zijn werkzaamheden in (volcontinue) rooster en dat vindt deels plaats in de buitendienst.

Functie eisen

Minimaal niveau MBO-3, werktuigbouw, elektrotechniek of elektronica (eis).
4 – 8 jaar ervaring.
Kunnen lezen van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige tekeningen en schema’s.
VCA gecertificeerd.
Heftruck certificaat en/of hijsbewijs (indien noodzakelijk voor werkzaamheden).
Bekendheid met transportmiddelen (vrachtwagen, bedrijfswagen, landbouwvoertuigen, vliegtuig, bus, tram, metro, trein).
Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
Kunnen werken in teamverband.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten