Beheer / Data-Beheerder bij Tennet

Intermediair
Orange Oil
Geplaatst op
13-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
42
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Functie-informatie Omschrijving werkzaamheden

Als onderdeel van de Basis Ontwerpen (BO's) zullen veel studies en berekeningen moeten worden gedaan. Het maken van de BO’s wordt daarom uitbesteed aan de erkende engineeringspartijen. Doordat de BO’s een groot aantal stations en verbindingen betreffen (92 stations, 96 verbindingen, +/- 2860 masten) zal een grote hoeveelheid informatie nodig zijn vanuit de bestaande informatiesystemen van TenneT (GIS, SISNET, Atlas en met name Meridian). De engineeringspartijen kunnen niet zelfstandig zoeken in deze informatiesystemen van TenneT. Het zoeken en aanleveren van informatie zal daarom moeten worden uitgevoerd door een TenneT DDM medewerker. Deze medewerker zal zich fulltime bezig gaan houden met de informatieverstrekking richting engineeringspartijen voor bovengenoemde BO’s. De tijd zal daarbij verdeeld moeten worden over de 8 bovengenoemde BO’s (globale indeling: 2 dagen voor BO1, 1.5 dag voor BO2 en 1.5 dag voor BO3 t/m 8). De aan te trekken DDM medewerker zal deels werken op het TenneT kantoor te Weert en deels (op een TenneT laptop) werken op de kantoren van de engineeringspartijen, hij zal daar waar nodig worden bijgestaan door een engineer van de engineeringspartij (iemand die precies weet waar naar gezocht moet worden)

De betreffende DDM medewerker wordt opgeleid binnen de afdeling DDM. Dit om het zoeken naar informatie efficiënt en doelmatig te kunnen uitvoeren. De medewerker zal hiërarchisch vallen onder de teammanager van DDM. De projectmatige aansturing zal lopen via de projectleider.

Naast het zoeken naar relevante informatie kan de medewerker ook ingezet worden voor assistentie (contacten leggen en afspraken maken voor de engineeringspartij) en zoeken naar informatie die niet in GIS, SISNET, Atlas of Meridian beschikbaar blijkt (maar bv. wel via stationsarchieven achterhaald kan worden). Inzet vanaf oktober 2015, in eerste instantie gedurende een jaar (daarna eventueel te verlengen met nog een half jaar). Omdat het werk deels bij verschillende engineeringspartijen op kantoor uitgevoerd zal worden, dient de DDM medewerker reizen binnen Nederland geen bezwaar te vinden.

Functie-eisen Wat verwachten wij van jou?
*Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding;
*Je bent analytisch, scherp, proactief, communicatief, resultaatgericht en zorgvuldig;

Nice to have

Kennis van de TenneT informatiesystemen GIS, SISNET, Atlas en Meridian
Het hebben van een sociaal netwerk binnen de beheersorganisatie van TenneT en de regionale netwerkbeheerders (Enexis, Delta) zou een pre zijn

Noodzakelijke kennis

Basiskennis van hoogspanningstechniek en van aardingsnetwerken in de grond

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten