Projectrealisator

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
13-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
483
Status
Gesloten
Referentie
30151271

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Uitvoerder E WV LS en bij voorkeur ook MS aanwijzing, minimaal 1 jaar ervaring in het schrijven van werkplannen.

Doel van de functie

  • Is verantwoordelijk voor een veilige en optimale uitvoering van projecten van het team, stelt de werkplannen op en organiseert de uitvoering op hoofdlijnen, verzorgt de kwaliteitscontrole van het uitbestede werk aan aannemers en andere afdelingen, verzorgt de uitvoering van alle complexe elektriciteits-/gaswerkplannen, conform de gestelde veiligheidseisen en Arbo & Milieu richtlijnen, voert schakel- en veiligheidsplannen uit voor werkzaamheden in de netten, netwerken en infrastructuur en installaties van het bedrijf en/of derden, teneinde de installatie en infrastructuur te realiseren dan wel te wijzigen.

Resultaatgebieden
01 Kwaliteitscontrole
Ziet toe op de juiste kwaliteit van de uitvoering van het aan aannemers en andere afdelingen uitbesteed werk, rapporteert en signaleert tekortkomingen zodat de geleverde kwaliteit structureel is gewaarborgd.

02 Schouwwerkzaamheden
Verricht schouwwerkzaamheden, binnen de gestelde procedures, om zodoende de kwaliteit van de voorbereiding te optimaliseren.

03 Klantcontacten
Stemt toegewezen werkopdrachten af met de klant binnen de gestelde procedures, treedt op namens het bedrijf bij het spanningsloos maken van de installatie, treft maatregelen om het ongemak tot een minimum te beperken, teneinde, (voor zover mogelijk) aan de eisen en wensen van de klant tegemoet te komen.

04 Veiligheid
Stelt werkplannen op en draagt zorg voor goedkeuring door de OIV-er, stelt als werkverantwoordelijke de ploegleider aan, maakt en voert het veiligheidsplan uit, conform het goedgekeurde werkplan, en houdt veiligheidstoezicht bij werkzaamheden van derden op het gebied van de netten, netwerken en infrastructuur en installaties van het bedrijf en/of derden, treedt op als werkverantwoordelijke in het kader van het veiligheidsbeleid en de richtlijnen, verricht in voorkomende/complexe gevallen selecties, zodat de veiligheid tijdens de werken is gewaarborgd.

05 In/uit bedrijfname
Voert na overleg met het bedrijfsvoeringcentrum zelfstandig schakelhandelingen in de netten, netwerken en infrastructuur en installaties van het bedrijf en/of derden, conform het schakelplan, zodat de gewenste netsituatie wordt bereikt.

06 Montagewerkzaamheden
Verricht zelfstandig specialistische meterwerkzaamheden aan grootverbruik installaties, teneinde een correcte meetinstallatie te realiseren.

07 Werkplekorganisatie
Geeft technisch inhoudelijke instructies, verzorgt afstemming met extern personeel in het kader van het veiligheidsbeleid en de richtlijnen, rekening houdend met de beschikbaarheid en kennis, teneinde het werk effectief en efficiënt uit te voeren.

08 Administratie/Rapportage
Administreert en rapporteert gemaakte uren, eventuele afwijkingen in materiaalgebruik, resultaten betreffende montagewerkzaamheden, meters, meer/minder werk, veiligheidsaspecten en overige bijzonderheden teneinde de organisatie in staat te stellen deze informatie te verwerken.

Opleidings- en ervaringsniveau
Ervaring op het gebied van functionele aansturing
Kennis en bevoegdheden met betrekking tot veiligheidsaspecten
Kennis en ervaring met geautomatiseerde systemen
Kennis en inzicht van de bedrijfsvoering van de infrastructuur en installaties (E en/of G)
Kennis van (leverings)systemen en objecten
MBO+ / HBO
Vakgerichte opleidingen op het gebied van E en/of G
Werkervaring 6 jaar

Kwantitatieve dimensies
Stuurt functioneel lijnmonteurs aan

Functiespecifieke kenmerken
Eén of meerdere disciplines
Is verantwoordelijk voor het beoordelen en accorderen van werkplannen en veiligheidsmaatregelen van collega's en van derden
Maakt inmeetschetsen voor uitgevoerde projecten, voor de correcte registratie van de bedrijfsmiddelen

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor maandag 19 oktober 09:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    20-10-2015 08:43
    Plaats
    Wijk Bij Duurstede

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten