Java Ontwikkelaar

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
13-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
403
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 235 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

2-11-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie tot verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Organisatie & Afdeling
NS.nl is een van de grootste sites van Nederland en helpt klanten in het organiseren van hun reis van deur tot deur en alles wat daarbij hoort. Om dit mogelijk te maken ontwikkelt en onderhoudt bouwteam internet een set van Java-applicaties. Daarnaast staan er komende jaren spannende en impactrijke projecten op de planning, gericht op meer online gemak en een aansprekender site voor de reiziger. Zo zal er gebouwd worden aan een nieuwe ns.nl, nieuwe reisplanner en een nieuw e-commerce platform.

Het bouwteam internet is onderdeel van NS Reizigers. NS Reizigers werkt aan de best mogelijke dienstverlening voor onze klanten. Daarmee dragen wij bij aan de mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid van Nederland. Wij zijn hét gezicht van NS en brengen dagelijks ruim één miljoen mensen naar hun bestemming: of het nu om werk of vrije tijd gaat, zoals een bezoekje aan familie, een leuk museum, een dagje strand of het bezichtigen van een mooie stad.

Een goede dienstverlening vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek binnen ons bedrijf. Onze missie is telkens meer reizigers veilig, op tijd en comfortabel te vervoeren. En dat alles via aantrekkelijke, gastvrije stations, waar je behalve voor je treinreis ook voor allerhande extra service terecht kunt. Met circa 11.000 medewerkers, van machinist tot conducteur, van logistiek medewerkers tot marketeers op kantoor, met z’n allen proberen we hier dagelijks ons steentje aan bij te dragen.

Functie
Om succesvol te zijn heb je tenminste een afgeronde hbo-opleiding in de richting van (Technische) Informatica en minimaal 5 jaar werkervaring. Aangezien je veel moet samenwerken met de Business verwachten wij dat je communicatief vaardig bent, snel kunt schakelen en dat je in staat bent om complexe technische zaken op een begrijpelijke manier inzichtelijk te maken. We zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, resultaatgericht is en ervaring heeft met online media.

Het team werkt nauw samen met de business. Dit zijn onder andere de afdelingen Marketing Zakelijk, Consumenten en OV-fiets. Als Software Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de vertaling van wensen vanuit de Business naar werkende software. Binnen je scrum team doe je er alles aan om de site betrouwbaar te houden en te voorzien van nieuwe business wensen. Hierbij ontwikkel je nieuwe functionaliteiten en onderhoud je de Java-applicaties. Je geeft derdelijns support op de applicaties en samen met het team geef je demo’s voor de Business en adviseer je hen over de (on)mogelijkheden van het internetkanaal. Het is een verantwoordelijke functie met doorgroeimogelijkheden in een dynamisch team.

Laat meer dan 4 miljoen bezoekers per maand kennismaken met jouw ontwikkel-skills en heb daarmee direct invloed op beleving van de reiziger!

Functie eisen

  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Java

  • Kandidaat heeft is in het bezig van een afgeronde HBO opleiding

  • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met Java 7 of hoger

  • Kandidaat heeft minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring als Software ontwikkelaar

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten