Projectleider IT / .NET Developer

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Deventer
Reacties
0
Bekeken
262
Status
Gesloten

Omschrijving

Projectleider IT / .NET Developer

De opdrachtomschrijving

Je coördineert zelfstandig één of meerdere projecten, vooral gericht op applicatie aanpassing en ontwikkeling. Je vindt het leuk om af en toe ook zelf mee te ontwikkelen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je projecten in de ICT-infrastructuur of implementatietrajecten in de business aanstuurt. Ontwikkelingsprojecten worden bij voorkeur gerealiseerd in SCRUM teams. In een projectteam zitten zowel in- als externe medewerkers. Er moet regelmatig afstemming met/sturing aan externe partijen worden gegeven. Je hebt dus contact met de stakeholders en rapporteert aan de stuurgroep(en). De verhouding Projectleiding/Development ligt op ongeveer 60/40.

De kandidaatomschrijving
Bij deze organisatie kun je jezelf zijn. Als professional en als persoon. Vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Daarvoor bieden we je de mogelijkheden en de ruimte.
Als Projectleider IT kom je te werken bij de solutions group van de centrale IT afdeling. Deze groep levert oplossingen aan de interne organisatie, heeft een klein eigen ontwikkelteam en maakt vaak gebruik van partners voor development en innovatie. Je standplaats is Deventer.
Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring als IT Projectleider. Je hebt ervaring met projectmatig werken (Prince2, Scrum). Daarnaast is ervaring met de omgevingen .NET (C #, ASP) en SQL een pre. Communicatieve vaardigheden zijn essentieel, je bent een echte teamspeler en zoekt samenwerking met collega’s. Kernwoorden waarin je jezelf herkent zijn ‘pragmatisch’ en ‘resultaatgericht’. De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk. Affiniteit met techniek is eveneens een pre.

Eisen

  • Goede beheersing Nederlandse taal

  • Goede beheersing Engelse taal

  • Succesvol afgeronde HBO of WO opleiding

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Projectleider in IT

  • Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel

  • Resultaatgericht

  • Teamplayer

Standplaats

Deventer

Startdatum

9 november 2015

Einddatum

9 november 2016

Uren per week

40

Deadline

27 oktober om 16.00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten