Functioneel Applicatiebeheerder SAP FICO

Opdrachtgever
Hays
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
50
Op locatie
Naaldwijk
Reacties
0
Bekeken
160
Status
Gesloten
Referentie
SAP

Omschrijving

Functioneel Applicatiebeheerder SAP FICO

Locatie

Naaldwijk

Duur

3 maanden, met optie op verlenging

Uren per week

40

Profielomschrijving
Voor een van onze eindklanten in de regio Zuid Holland zijn wij op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder SAP FICO. Als SAP FICO Applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het beheer en 2e lijns gebruikersondersteuning van de SAP systemen van de organisatie. Je voert dagelijks beheer uit in de systemen, zoals monitoring en beheer van berichtenverkeer, jobs en rechten.

Kennis en ervaring

Je bent een ervaren SAP Applicatiebeheerder met bij voorkeur 4 tot 6 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring met SAP Fico en het beheren hiervan.
Je beschikt over een Hbo werk- en denkniveau. Je bent nauwkeurig, hebt een goed gevoel voor functionele en technische processen en je bent in staat wisselende, soms complexe vraagstukken snel eigen te maken. Ook ben je klantgericht, proactief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Interested?
If you are interested in this opportunity please leave your CV in Word-format with your motivation and I will contact you.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten