Inkoopadviseur

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
1
Bekeken
367
Status
Gesloten
Referentie
BCTRHI325

Omschrijving

Werkomgeving
Het Shared Service Center Bedrijfsvoering (SSC) is gepositioneerd binnen gemeente Zwolle als bijzondere eenheid. Bijzonder omdat het als SSC diensten verricht voor zowel de gemeenten Zwolle en Kampen als ook voor de Provincie Overijssel. En in de toekomst mogelijk ook voor andere organisaties.
Het SSC neemt haar klanten taken uit handen op het gebied van ICT-Beheer en –projecten, Inkoop en Contractmanagement (I&C) en Personeels- en Salarisadministratie. Door deze ondersteunende activiteiten in het SSC uit te voeren beogen de samenwerkingspartners hun organisatorische kwetsbaarheid te verkleinen, kwaliteit en efficiency te vergroten, de professionaliteit en deskundigheid van medewerkers te vergroten. Voor inkoop komt daar bij: betere inkoopvoorwaarden/-condities te realiseren en besparingen te realiseren door investeringen te bundelen.
Onze lange termijn visie is het professioneel en effectief ondersteunen van onze klanten bij het halen van hun doelen. I&C doet dit door de introductie van nieuwe aanbestedingsmethoden, optimalisatie van inkoopprocessen en contractrealisatie, en het ontwikkelen van inkoop awareness bij de klant organisaties.

Als Inkoopadviseur ben je onderdeel van onze inkoopafdeling (16 medewerkers), waarvan deel uitmaken inkoopadviseurs, contractbeheer, aanbestedingsjuristen, contractmanagers.

In verband met vervanging van de huidige Inkoopadviseur ivm zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een Inkoopadviseur voor de periode van een aantal maanden.

Kandidaatomschrijving
Functieomschrijving
Als Inkoopadviseur ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van Europese aanbestedingen, dit is jouw hoofdactiviteit. Werkzaamheden zullen met name binnen de categorie facilitaire zaken liggen.
Daarnaast adviseer je over inkoop, in brede zin, en ondersteun je contract- en leveranciersmanagement.

Wat ga je doen

 • Verrichten van Europese aanbestedingen;

 • Advisering;

 • Signaleren en anticiperen op de behoeftes van de klant in relatie tot de gecontracteerde dienstverlening;

 • Deelnemen in projectgroepen voor inkoopontwikkeling.

Persoonlijk profiel
Als Inkoopadviseur beschik je over tenminste HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring als inkoper. Je kennis van inkoop blijkt ook uit je opleidingen (Nevi 2) Je hebt veel ervaring met het doen van (Europese) aanbestedingen. Je beschikt over een enthousiasmerende en overtuigende inbreng gericht op samenwerking. Ervaring met een aanbestedingstool zoals Negometrix is een vereiste.

Competenties
Je bent een zelfstarter met een pro-actieve houding en tevens ben je;

 • Organisatie- en omgevingsbewust;

 • Relatie gericht;

 • Doelgericht en creatief;

 • Teamplayer.

Eisen
Werkervaring
Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring als Inkoopadviseur, opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
Referentie vereist
Opleiding HBO
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding. Ervaring Aanbestedingstool Negometrix
Op CV aantoonbaar werkervaring met Negometrix als aanbestedingstool óf de bereidheid om voor EIGEN KOSTEN een training Negometrix te volgen in 2015.

Aanvang opdracht

1-12-2015

Voltooiing opdracht

1-6-2016

Optie verlenging

2 x 6 maanden

Standplaats

Zwolle

Vakgebied

Verkoop & Inkoop

Uren

32 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  18-10-2015 17:06
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten