Beheerder TB Websphere

Intermediair
GZ0206
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
444
Status
Gesloten
Referentie
b6

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Kavelaanvraag
BYOD en bankierseed is hier van toepassing!

Inhoud van de functie |
Als Applicatiespecialist bij deze afdeling ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de merchant support applicaties van de bank. Dit is een aantal applicaties waarmee vanuit het oogpunt van de Financiële Logistiek voor de winkelier één beleving wordt gecreëerd voor zowel zijn virtuele als stenen winkel.

Je lost verstoringen en problems op, verhelpt incidenten en voert continu verbeteringen door. Je voert de regie over ITIL processen (incident, problem, change, business continuïty management, etc.) van “jouw” applicaties. Daarnaast verzorg je de communicatie over dit onderwerp. Je houdt betrokken collega’s aangehaakt en zorgt voor actieve kennisdeling . Belangrijke vereiste is dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het inwerken van onervaren collega’s en hen mee neemt in de techniek en verschillende processen.

Daarnaast maak je onderdeel uit van projectteams die werken aan de vernieuwing van ons applicatielandschap. Je werkt daarbij nauw samen met analisten, ontwikkelaars en testers. Het projectwerk varieert van kleine onderhouds-RFC’s tot grote veranderingen in de applicaties. Bij deze projectteams wordt je zo vroeg mogelijk betrokken zodat je al tijdens de ontwerpfase de beheercriteria kan waarborgen. Ook blijf je aangehaakt bij het project voor het testen en de voorbereidingen op de live gang en implementatie. Alhoewel de infrastructuur waar de applicaties op draaien niet door het team zelf wordt beheert, is kennis van de aansluiting hierop noodzakelijk, zodat je kunt afstemmen met infra-collega’s over veranderingen en vernieuwing.

Je werkt in een keten. Je hebt dan ook veelvuldig contact met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor beheer van andere applicaties EN uit de business. Bij het uitvoeren van al je werkzaamheden hou je voortdurend in de gaten met welke andere applicaties je raakvlakken hebt en wat changes betekenen in deze keten.

De afdeling |
De vacature is gesteld voor het team Toonbank – Merchant Support, binnen het domein Betalen, Sparen en Beleggen. Dit team beheert meerdere linux websphere applicaties. Vooral zakelijke klanten zijn afhankelijk van het goed functioneren van deze dienstverlening.

Kenmerkend voor de omgeving zijn de hoge eisen die gesteld worden aan kwaliteit, continuïteit en stabiliteit. Dat betekent dat alle middelen worden gebruikt om hiervoor te zorgen. Zo zijn applicaties in eigen beheer en werken we met de laatste versies van IT producten. Bovendien zorgen we dat de nodige opleidingen gevolgd kunnen worden. Hiermee borgen we dat het werk, binnen een team van gedreven professionals, optimaal kan worden uitgevoerd.

Competenties |
Klantgericht, verbindend samenwerken, resultaatgericht, initieren van verbetering.

Harde functie eisen |

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een (bedrijfskundige) ICT richting of bereidheid om binnen 1 jaar te starten om alsnog HBO diploma te halen;

 • Minimaal 3 jaar werkervaring met technisch en functioneel beheer van applicaties die draaien op linux websphere;

 • Kennis van Linux OS, Linux websphere, Oracle Databases, XLDeploy, Confluence, Jira, Gitt, SoupUI, HP Servicemanager 9, ITIL (Aantoonbaar door minimaal 3 jaar werkervaring en niet ouder dan 5 jaar).

 • Capaciteit om volgens de principes van integraal beheer (geen scheiding Technisch- en Functioneel beheer) te werken;

 • Competenties en capaciteit om op te treden als medior

 • Aantoonbare kennis en ervaring ten aanzien van business processen, applicaties als ook onderliggende infra op één of meerdere Betalen & Sparen ketens;

 • Aantoonbare kennis en ervaring met massale transactie verwerkende systemen;

 • Aantoonbare ervaring ten aanzien van projectmatig werken (Prince2);

 • Aantoonbare ervaring met het werken onder compliance regels, risicomanagement in hoog beschikbare omgevingen;

 • Ervaring met werken volgens ITIL (o.a. incident-, problem- en changemanagement);

 • Ervaring met (intern) klantcontact en met procesgericht werken;

 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Je bent een ervaren Applicatiespecialist en hebt dan ook ruime en recente ervaring met het beheren van applicaties op linux websphere. Je kennis en ervaring is bij voorkeur op medior niveau. Je hebt kennis van zaken. Bovendien vindt je het leuk om je kennis en ervaring over te dragen aan je (onervaren) collega’s.

Pre's |
Rabobank ervaring, weet de weg te vinden in de rabobank organisatie
Selectie critera (waar wordt het cv/de kandidaat op beoordeeld) Meer functionele kennis en sparren met klanten zoasl equens dan echt diepgaande technische kennis.

Start

eind oktober

Eind

29 februari +

Uren

36

Interesse? Reageer met je CV (word), motivatie (max 2000 tekens) en uurtarief incl reiskosten voor 15 oktober 20.00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-10-2015 16:22
  Plaats
  Stadskanaal``

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten