Coördinator WFM cyclus

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
292
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline gehaald. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat deze mail bij uw spam terecht is gekomen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, dan horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

26-10-2015

Einddatum

24-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

19-10-2015 om 11:00 uur

Profiel afdeling
De afdeling Operations Support ondersteunt de primaire afdelingen Stadsloketten, CCA en Online en zorgt ervoor dat alle producten en diensten via deze drie kanalen (balie, telefonie, online) beschikbaar zijn. De afdeling zorgt er ook voor dat de ondersteunende instructies, processen en systemen volgens afspraak werken en maakt voorspellingen van het aantal klantcontacten in de verschillende kanalen en de benodigde bezetting om dit op te vangen. Daarnaast regelt de afdeling Operations Support de training van medewerkers en leidinggevenden, zodat zij hun werkzaamheden volgens de vastgelegde productiviteits- en kwaliteitsnormen kunnen uitvoeren. Ook onderhoudt Operations Support het dagelijkse contact met de producteigenaren bij de verschillende diensten en stadsdelen om ervoor te zorgen dat de operatie altijd doorgang kan vinden. Problemen uit de dienstverleningsketen en -processen die bij deze dagelijkse afstemming naar voren komen, worden opgelost. Operations Support rapporteert over alle aspecten van de bedrijfsvoering van de primaire afdelingen.

Profiel opdracht
De kandidaat geeft leiding aan alle functionarissen in WFM cyclus. Het gaat om 1 forecaster, 2 rapportages medewerkers, 6 planners en 5 traffic medewerkers.

Deze functies hebben allemaal met elkaar een connectie en moeten beter op elkaar aansluiten. Helder moet ook zijn wat zij doen, wat er moet worden opgeleverd en waarop kan worden aangesproken. De structurele basis moet worden neergezet en het moet operationeel werken. Procedures, handleidingen en werkafspraken. Daarnaast gaat het om het verbeteren van wat er nu is. Dit betreft planningen, rapportages en forecast. Hoe krijgen we goede producten voor de managers en producteigenaren.

Belangrijk is ook het versterken van het team in hun positie, ontwikkeling en expertise.

Functie eisen

WO diploma (WO niveau)
kennis op het vlak van Dienstverlening
minimaal 1 jaar kennis van en ervaring met leidinggeven
minimaal 3 jaar kennis van en ervaring van forecast, planinng, roostering, traffic en rapportages
minimaal 1 jaar ervaring met werken met Lean en COPC
senior expert ervaring hebben in het WFM proces bij +600 fte (850 koppen) organisatie (-s).
ervaring met coachen
ervaring met kunnen bouwen van een basisstructuur

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  16-10-2015 10:20
  Plaats
  HAARLEM

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten