Functioneel Beheerder

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
1
Bekeken
128
Status
Gesloten
Referentie
BCFT492

Afrondingstoelichting

Bedankt voor uw reactie. Uw CV is beoordeeld, maar helaas is er op basis van de gunningscriteria gekozen voor een andere kandidaat.
Wij wensen u veel succes met het vinden van een nieuwe opdracht. Hou daarvoor ook onze website in de gaten.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Edgard Kosman
Becoss


Omschrijving

Onze organisatie
De gemeente Zoetermeer is een toekomstgerichte organisatie, waarin de mens centraal staat. ‘Samenwerken, daadkracht en vertrouwen’ staan daarbij hoog in het vaandel. Dat betekent dat we met het bestuur, de medewerkers, de inwoners en onze netwerkpartners werken aan het realiseren van het beste resultaat voor de stad Zoetermeer. In onze organisatie werken we intensief samen met onze collega’s over de grenzen van afdelingen heen, en met onze externe partners in de samenleving. Een breed Managementteam, waarin alle afdelingen zijn vertegenwoordigd, stuurt de organisatie aan. Op deze manier zijn we in staat snel en flexibel te blijven inspelen op de veranderingen in de wereld om ons heen.

De afdeling Werk, Zorg en Inkomen biedt dienstverlening op het gebied van re-integratie, werk en zorg voor de inwoners van Zoetermeer. De afdeling Werk, Zorg en Inkomen bestaat uit een vijftal teams, t.w. Beleid & Implementatie, Zorg en Inkomen, Werk, Scholing en Inkomen, Handhaving en Bedrijfsbureau. Deze teams worden aangestuurd door een teammanager. De afdeling wordt aangestuurd door het afdelingshoofd.

Opdracht
Voor het team Bedrijfsbureau is de gemeente op zoek naar een ervaren functioneel beheerder van GWS op het gebied van de Wmo en Jeugd. De taken bestaan grotendeels uit:

adviseert over de functionele inrichting van GWS, specifiek de modules Wmo en Jeugd;
inventariseert behoefte van gebruikers en vertaalt deze naar functionele specificaties;
genereert op verzoek gegevensverzamelingen en overzichten uit de systemen (met behulp van Cognos);
registreert en bewaakt incidenten en meldingen van gebruikers in interne meldingensysteem;
beheert gebruikers en autorisaties op applicatie en systeemniveau;
registreert de werking van applicatie en draagt zorg voor het voorkomen/verhelpen van storingen in apparatuur en programmatuur.
Gunningscriteria

Afgeronde opleiding HBO Informatica (10%)
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 5 jaar in een vergelijkbare functie (30%)
Kennis van en ervaring met GWS van Centric, specifiek Wmo en Jeugd (40%)
Uurtarief tussen de € 65,- en € 90,- (20%)
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet. Wordt aan het betreffende gunningscriterium voldaan dan wordt in de eerste beoordelingsfase het bijbehorende percentage geheel toegekend. De kandidaten worden vervolgens aan de hand van de scores die op de gunningscriteria zijn behaald gerangschikt. De tien kandidaten met de hoogste score op de gunningscriteria gaan door naar de tweede beoordelingsfase. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend om door te gaan naar de tweede beoordelingsfase.

In de tweede beoordelingsfase worden de cv’s van de betreffende tien kandidaten met elkaar vergeleken op basis van de gunningscriteria. De kandidaat die in deze vergelijking als beste wordt beoordeeld, wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarin wordt getoetst of de kandidaat voldoet aan de hierna te noemen competenties:

Kennis van de organisatie: Gebruikt de verschillende werkterreinen, producten en diensten in de uitvoering van het werk, houdt daarbij rekening met de belangen van de organisatie.

Analyseren: Dringt snel tot de kern door en onderscheidt hoofdzaken en bijzaken

Samenwerken: Richt zich met anderen op een gemeenschappelijk doel, ook wanneer het een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is, helpt anderen en deelt de resultaten van het werk.
Realiteitszin: Schat de praktische haalbaarheid van plannen, doelstellingen en acties in, qua acceptatie en toepasbaarheid.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Aanvang z.s.m.
Duur 6 maanden
Optie tot verlenging Mogelijk maar nog niet bekend.
Uren per week 28 tot 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    16-10-2015 13:48
    Plaats
    Amsterdam

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten