Documentum Consultant

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
665
Status
Gesloten
Referentie
1129

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Omschrijving

Senior Documentum Consultant

De organisatie

P-Direkt is het shared service centrum op het gebied van personeels- en salarisadministratie en andere innovatieve E-HRM diensten voor en door 12 ministeries. Het biedt betrouwbare, moderne, gestandaardiseerde en efficiënte HRM-dienstverlening aan ministeries (uitgezonderd Defensie) en andere organisaties binnen de rijksoverheid. Inmiddels zijn 60.000 rijksambtenaren aangesloten op de integrale dienstverlening van P-Direkt, zelfbediening en contactcenter. Op termijn verwerkt en beheert P-Direkt de gegevens van salaris, personeelsdossiers, verlof, ziekte, financiële vergoedingen, formatie en organisatie van zo’n 120.000 arbeidsrelaties.

Functieomschrijving

Wij zoeken een ervaren documentum consultant. Je bent in staat om een een leidende rol te spelen in de transitie van ons documentum landschap naar een ander datacenter. Wij vragen van je dat je dit kunt ontwerpen maar ook kunt uitvoeren. Hiernaast gaan wij ook upgraden van Documentem 6.7 naar 7.2 Je houdt daarbij bekend met alle componeneten zoals Taskspace en RMA.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en minimaal zeven jaar ervaring met complexe documentum omgevingen. Je bent resultaat- en klantgericht, analytisch ingesteld, stressbestendig, communicatief sterk en een goede organisator. Ook ben je als geen ander in staat zaken zo te plannen en te organiseren, dat de voortgang optimaal is gegarandeerd.

· Ruime ervaring met het ontwikkelen en configureren van Documentum applicaties;
· Ervaring met Documentum transitie trajecten;
· Ervaring met Documentum upgrade trajecten
· Ervaring met Documentum Data migratie
· Ervaring met autorisatiemodellen;
· Ervaring met xCP en taskSpace
· Ervaring met JBOSS en Apache
· Ervaring met applicatieontwikkeling in Java i.c.m. Documentum Foundation Classes (DFC) .
· Bekendheid met P-Direkt is een pré.

Bijzonderheden

Duur

12 maanden, maximaal 62 weken.

Startdatum

ZSM

Optie op verlenging

Ja

Locatie

Den Haag

Uren per week

Inzet voor 1500 uur.

Aanvrager

Wendy van Ooijen

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten