Psychotherapeut

Freelancer
AmbuZorg
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
80
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
60
Status
Gesloten

Omschrijving

Algemeen
AmbuZorg is een GGZ isntelling die in Den Haag met ingang van 1 januari 2016 zal starten met het leveren van GGZ diensten. Wij zijn een vrijgevestigde instelling zonder zorgcontracten van zorgverzekeraars. Wij zijn van mening dat er geen beperkingen mag zijn in onze diensten naar onze klanten toe.

Projectomschrijving
Wij zijn op zoek naar een psychotherapeut en/of psychiater die werkzaam zal zijn op onze locatie in Den Haag.

Wat bieden wij?
Een uurtarief tussen EUR 70 en EUR 100 afhankelijk van uw kennis en ervaring. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Je houdt je eigen planning bij.

Functie omschrijving
Als psychotherapeut / psychiater behandelt u klanten bij wie de cognitieve en emotionele betrokkenheid op henzelf of hun leefomgeving verstoord is geraakt. De problematiek kan zeer divers van aard zijn. Stemmingsstoornissen, psychotische stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen, het zijn slechts enkele aansprekende voorbeelden.

Naast gesprekken en observaties houdt u zich ook bezig met onderzoek om vervolgens een diagnose te stellen en een behandelplan te maken. U werkt in een multidisciplinair team (maatschappelijk werker en gezondheidszorgpsycholoog) intensief samen om de behandeling en begeleiding van klanten te optimaliseren. Als psychotherapeut / psychiater fungeert u veelvuldig als manager en eindverantwoordelijke van een dergelijk team. Verder verricht u vrij veel administratief werk (klantendossiers en onderzoeken) en behoren opleidingstaken zoals het begeleiden van psychotherapeuten/psychiaters in opleiding mogelijk tot uw werkzaamheden.

Wegingscriteria

 • BIG regsitratie verplicht (knock-out criteria);

 • Postdoctoraal opleiding tot psychotherapeut of psychiater (knock-out criteria);

 • Kennis van Medikad Madeware is een pré;

 • Werkervaring is een pré.

Competenties

 • Proactief

 • Zelfstandig doch teamspeler

 • Communicatief sterk

 • Relationeel sterk

 • Klantgericht

 • Flexibel

 • Assertief

Beschikbaarheid
Je bent met ingang van 1 januari 2016 beschikbaar voor minimaal 24 uur per week. Indien u minder uren per week beschikbaar bent, kunnen wij dit bespreekbaar maken. De looptijd van deze opdracht is minimaal 1 jaar, met een optie tot verlenging van 1 jaar.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kunt u contact met ons opnemen.

Reageer met een korte motivatie en uw cv.

Let op! Wij werken niet met detacheringsbureaus. U hoeft dus niet te reageren op deze vacature!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten