Inkoopadviseur SSC

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
265
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

21-10-2015 om 9:00 uur

Het Shared Service Center Bedrijfsvoering (SSC) is gepositioneerd binnen gemeente Zwolle als bijzondere eenheid. Bijzonder omdat het als SSC diensten verricht voor zowel de gemeenten Zwolle en Kampen als ook voor de Provincie Overijssel. En in de toekomst mogelijk ook voor andere organisaties.
Het SSC neemt haar klanten taken uit handen op het gebied van ICT-Beheer en –projecten, Inkoop en Contractmanagement (I&C) en Personeels- en Salarisadministratie. Door deze ondersteunende activiteiten in het SSC uit te voeren beogen de samenwerkingspartners hun organisatorische kwetsbaarheid te verkleinen, kwaliteit en efficiency te vergroten, de professionaliteit en deskundigheid van medewerkers te vergroten. Voor inkoop komt daar bij: betere inkoopvoorwaarden/-condities te realiseren en besparingen te realiseren door investeringen te bundelen.
Onze lange termijn visie is het professioneel en effectief ondersteunen van onze klanten bij het halen van hun doelen. I&C doet dit door de introductie van nieuwe aanbestedingsmethoden, optimalisatie van inkoopprocessen en contractrealisatie, en het ontwikkelen van inkoop awareness bij de klant organisaties.

Als Inkoopadviseur ben je onderdeel van onze inkoopafdeling (16 medewerkers), waarvan deel uitmaken inkoopadviseurs, contractbeheer, aanbestedingsjuristen, contractmanagers.

In verband met vervanging van de huidige Inkoopadviseur ivm zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een Inkoopadviseur voor de periode van een aantal maanden.

Functieomschrijving
Als Inkoopadviseur ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van Europese aanbestedingen, dit is jouw hoofdactiviteit. Werkzaamheden zullen met name binnen de categorie facilitaire zaken liggen.
Daarnaast adviseer je over inkoop, in brede zin, en ondersteun je contract- en leveranciersmanagement.

Wat ga je doen

  • Verrichten van Europese aanbestedingen;

  • Advisering;

  • Signaleren en anticiperen op de behoeftes van de klant in relatie tot de gecontracteerde dienstverlening;

  • Deelnemen in projectgroepen voor inkoopontwikkeling.

Functie eisen

minimaal 3 jaar werkervaring als Inkoopadviseur, opgedaan in de afgelopen 5 jaar
minimaal een afgeronde HBO opleiding
werkervaring met Negometrix als aanbestedingstool óf de bereidheid om voor EIGEN KOSTEN een training Negometrix te volgen in 2015
aantoonbaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met Europees aanbesteden in de functie Inkoopadviseur/Inkoper binnen de publieke sector
aantoonbaar een afgeronde opleiding NEVI 2
aantoonbaar werkervaring met Europees aanbesteden van Facilitaire zaken in de functie van Inkoopadviseur/Inkoper.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten