Prophet Ontwikkelaar

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
51
Status
Gesloten
Referentie
3015278

Afrondingstoelichting

Vervallen


Omschrijving

Prophet Ontwikkelaar (Z) - Apeldoorn

Taal: Nederlands

Plaats Apeldoorn

Duur 14 Maand

Arbeidstijd: Full Time

Arbeidsduur 36.0 uur per Week

Verwachte startdatum

02/11/2015

Verwachte einddatum

31/12/2016

Functieniveau

HBO

Outtasken

Nee

Laptop

Ja

Aantal jaren werkervaring

Senior

Afdeling

Actuariële Rapportage

Standplaats

Apeldoorn

Opleidingsniveau

HBO

De functie
Als Prophet Ontwikkelaar bouw en onderhoudt je modellen voor de periodieke actuariële rapportages zoals Embedded Value, SII en Toereikendheidstoets.Deze modellen worden gebouwd binnen het pakket Prophet. Daarnast wordt DCS en Excel (VBA) gebruikt. Releasematig en projectmatig werken is de standaard. Samenwerken, communiceren en documenteren zijn essentieel.

Het profiel
We zijn op zoek naar een kandidaat die zich herkent in onderstaande: - Afgeronde opleiding Actuariële Wetenschappen, actuaris AAG of vergelijkbaar niveau. - 3 tot 5 jaar werkervaring als professional bij een verzekeraar, pensioenfonds of actuarieel adviesbureau. - Kennis van en ervaring met het modelleren van actuariële projectiemodellen. - Kennis van en ervaring met de gebruikelijke actuariële methoden en technieken binnen de branche leven en pensioenen. - Kennis van en ervaring met geautomatiseerde actuariële systemen en software, bij voorkeur Prophet. - Kennis van en ervaring met gestructureerd ontwikkelen van modellen en applicaties en het documenteren daarvan. - Kennis van en affiniteit met nieuwe financiele ontwikkelingen bij verzekeraars of pensioenfondsen (FTK, IFRS, Solvency 2) - Een pre is kennis van de organisatie (missie, doelen, strategie, structuur en producten- en dienstenpakket op hoofdlijnen). - een pre is kennis van de actuariële organisatie (visie, structuur, werkzaamheden en werkprocessen binnen de actuariële functie). Binnen het bedrijf stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. Dit vereist een groot overtuigend vermogen en een goed inzicht in de wensen en behoeften van de klant. Om tot dit inzicht te komen is het belangrijk dat je over inlevingsvermogen beschikt en goed kan luisteren. Vervolgens is het van belang dat je vanuit dit inzicht weet wat de klant werkelijk nodig heeft en weet dit waar te maken.

Jouw afdeling
De verschillende Divisies en de Holding van het bedrijf worden binnen de organisatie ondersteund door diverse Staven en Diensten. Eén van deze Diensten is Financiën. Binnen dit bedrijfsonderdeel worden door ongeveer 200 medewerkers financiële en actuariële diensten geleverd aan haar interne klanten. Binnen de afdeling Actuariële Rapportages werken ruim 60 actuariële professionals aan de producten op het gebied van Verslaglegging en Waarde- & Risicomanagement. De afdeling is opgebouwd uit de volgende afdelingen:
• AR Leven & Pensioen;

  • AR Schade, Zorg & Inkomen;

  • AR Consolidatie;

  • AR Beheer en Ontwikkeling.

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor vrijdag 16 oktober 13:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten