Prophet Ontwikkelaar

Opdrachtgever
Advinsure B.V.
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
255
Status
Gesloten
Referentie
3117

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten

Omschrijving

Beste Freelancer,

Voor Achmea zijn wij op zoek naar een Prophet Ontwikkelaar voor locatie Apeldoorn.

Startdatum

2-11-2015

Einddatum

31-12-2016

Inzet

36 uur

De functie
Als Prophet Ontwikkelaar bouw en onderhoudt je modellen voor de periodieke actuariële rapportages zoals Embedded Value, SII en Toereikendheidstoets.Deze modellen worden gebouwd binnen het pakket Prophet. Daarnast wordt DCS en Excel (VBA) gebruikt. Releasematig en projectmatig werken is de standaard. Samenwerken, communiceren en documenteren zijn essentieel.

Het profiel
We zijn op zoek naar een kandidaat die zich herkent in onderstaande: - Afgeronde opleiding Actuariële Wetenschappen, actuaris AAG of vergelijkbaar niveau. - 3 tot 5 jaar werkervaring als professional bij een verzekeraar, pensioenfonds of actuarieel adviesbureau. - Kennis van en ervaring met het modelleren van actuariële projectiemodellen. - Kennis van en ervaring met de gebruikelijke actuariële methoden en technieken binnen de branche leven en pensioenen. - Kennis van en ervaring met geautomatiseerde actuariële systemen en software, bij voorkeur Prophet. - Kennis van en ervaring met gestructureerd ontwikkelen van modellen en applicaties en het documenteren daarvan. - Kennis van en affiniteit met nieuwe financiele ontwikkelingen bij verzekeraars of pensioenfondsen (FTK, IFRS, Solvency 2) - Een pre is kennis van de Achmea organisatie (missie, doelen, strategie, structuur en producten- en dienstenpakket op hoofdlijnen). - een pre is kennis van de actuariële organisatie (visie, structuur, werkzaamheden en werkprocessen binnen de actuariële functie). Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. Dit vereist een groot overtuigend vermogen en een goed inzicht in de wensen en behoeften van de klant. Om tot dit inzicht te komen is het belangrijk dat je over inlevingsvermogen beschikt en goed kan luisteren. Vervolgens is het van belang dat je vanuit dit inzicht weet wat de klant werkelijk nodig heeft en weet dit waar te maken.

Wanneer jij bovenstaande werkzaamheden eerder hebt uitgevoerd zien wij graag jouw CV met motivatie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Advinsure BV
Team Midoffice

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten