Senior Wmo Adviseur

Opdrachtgever
FlexPay Professionals
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
308
Status
Gesloten
Referentie
MAAP00762

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever een gemeente in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een (Senior) WMO Advsieur - Wonen.

De werkzaamheden van de Senior WMO Adviseur bestaan uit

-De senior WMO adviseur adviseert bij WMO hulpvragen en tracht met individuele inwoners van desbetreffende gemeente, met vaak meervoudige problematiek (materiële, psychiatrische, sociale en/of somatische problemen) passende oplossingen te vinden om uiteindelijk volwaardig te kunnen deelnemen aan de maatschappij. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met interne en externe lokale partners.
-Als senior WMO adviseur heb je een grote diversiteit aan taken die zijn terug te brengen tot een hoofdtaak: het indiceren van WMO arrangementen op het vlak van sociaal en persoonlijk functioneren, voeren van een huishouding, financiën, dagbesteding, zelfzorg en gezondheid, mantelzorg respijt en huisvesting.
-Je werkt gebiedsgericht in een VraagWijzer of wijkteam en onderhoudt relevante contacten in de wijk. Je verricht huisbezoeken en analyseert de persoonlijke situatie zorgvuldig. Als indicatiesteller stel je vast of een cliënt recht heeft op WMO zorg. Het resultaat van je bevindingen verwoordt je in een objectieve en juiste indicatie.
-De invulling van de functie ontwikkelt zich naar een generalist met specialisatie: breed inzetbaar in de toegang naar de WMO met specialistische kennis van bepaalde doelgroepen of arrangementen.

Functie eisen

De Senior WMO Adviseur beschikt over

-Een afgeronde opleiding op HBO-niveau en minimaal drie jaar werkervaring binnen het sociaal domein, het CIZ, zorgaanbieders of daaraan grenzende organisaties;
-Brede kennis op het gebied van indicatiestelling, diagnostiek en wet- en regelgeving WMO 2015;
-Kennis en ervaring van de doelgroepen lichamelijk beperkten, verstandelijk beperkten, extramurale GGZ en/of zintuiglijk beperkten;

Je bent analytisch, besluitvaardig, klantgericht en flexibel. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je samenwerkingsgericht en initiatiefrijk. Je behaalt zowel zelfstandig als in teamverband de afgesproken resultaten.

Arbeidsvoorwaarden

De Senior Wmo Adviseur kan voor minimaal 3 maanden aan de slag met optie tot verlenging.

Interesse? Stuur dan je CV voorzien van 2 referenties en een korte motivatie voor 16 oktober 12:00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten