Actuaris, Data Analist, Rapportage Ontwikkelaar

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
28
Status
Gesloten

Omschrijving

Bijzonderheden
Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.
Werkzaamheden
Prophet Ontwikkelaar

De functie
Als Prophet Ontwikkelaar bouw en onderhoudt je modellen voor de periodieke actuariële rapportages zoals Embedded Value, SII en Toereikendheidstoets.Deze modellen worden gebouwd binnen het pakket Prophet. Daarnast wordt DCS en Excel (VBA) gebruikt. Releasematig en projectmatig werken is de standaard. Samenwerken, communiceren en documenteren zijn essentieel.

Het profiel
We zijn op zoek naar een kandidaat die zich herkent in onderstaande: - Afgeronde opleiding Actuariële Wetenschappen, actuaris AAG of vergelijkbaar niveau. - 3 tot 5 jaar werkervaring als professional bij een verzekeraar, pensioenfonds of actuarieel adviesbureau. - Kennis van en ervaring met het modelleren van actuariële projectiemodellen. - Kennis van en ervaring met de gebruikelijke actuariële methoden en technieken binnen de branche leven en pensioenen. - Kennis van en ervaring met geautomatiseerde actuariële systemen en software, bij voorkeur Prophet. - Kennis van en ervaring met gestructureerd ontwikkelen van modellen en applicaties en het documenteren daarvan. - Kennis van en affiniteit met nieuwe financiele ontwikkelingen bij verzekeraars of pensioenfondsen (FTK, IFRS, Solvency 2) - Een pre is kennis van de Achmea organisatie (missie, doelen, strategie, structuur en producten- en dienstenpakket op hoofdlijnen). - een pre is kennis van de actuariële organisatie (visie, structuur, werkzaamheden en werkprocessen binnen de actuariële functie). Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. Dit vereist een groot overtuigend vermogen en een goed inzicht in de wensen en behoeften van de klant. Om tot dit inzicht te komen is het belangrijk dat je over inlevingsvermogen beschikt en goed kan luisteren. Vervolgens is het van belang dat je vanuit dit inzicht weet wat de klant werkelijk nodig heeft en weet dit waar te maken.

Jouw afdeling
De verschillende Divisies en de Holding van Achmea worden binnen de Achmea Groep ondersteund door diverse Staven en Diensten. Eén van deze Diensten is Financiën. Binnen dit bedrijfsonderdeel worden door ongeveer 200 medewerkers financiële en actuariële diensten geleverd aan haar interne klanten. Binnen de afdeling Actuariële Rapportages werken ruim 60 actuariële professionals aan de producten op het gebied van Verslaglegging en Waarde- & Risicomanagement. De afdeling is opgebouwd uit de volgende afdelingen: • AR Leven & Pensioen; • AR Schade, Zorg & Inkomen; • AR Consolidatie; • AR Beheer en Ontwikkeling.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten