Applicatiemanagers

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
1
Bekeken
374
Status
Gesloten
Referentie
30151279

Omschrijving

Startdatum

1-11-2015

Duur

6 maanden

Locatie

Apeldoorn

Profiel

3 jr ervaring met applicatiemanagement, liefst kennis van Pega of workflowgerelateerde toepassingen. HBO-nivo.

Als applicatiemanager heb je

 • minimaal een aantoonbaar HBO niveau Informatica of vergelijkbaar.

 • affiniteit met service management activiteiten

 • kennis van PEGA is een pre.

 • Affiniteit met continu verbeteren en proces denken

Verder heb je

 • uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij het samenwerken in de technische keten de belangrijkste kwaliteit is.

 • overtuigingskracht (ook nee durven zeggen om kwaliteit hoog te houden en stevig in de schoenen staan).

 • een pro-actieve- (qua handelen) en flexibele instelling (t.a.v. werktijden).

 • resultaat- en klantgericht

 • gedreven

 • zorgvuldig

Onze opdrachtgever stelt het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Beschrijving van de functie en de functie eisen

Als applicatiemanager ben je verantwoordelijk voor applicatiebeheer van de (doel) applicaties op het platform PEGA. Betreft het correctief onderhoud (incident- en problem management) en het preventief onderhoud.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het (mede) monitoren van de applicaties in de technische keten; (mede) opstellen van draaiboeken en uitvoeren van applicatieve changes behoren tot de werkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat de applicaties aantoonbaar uitwijkbaar zijn. Changes vinden vaak in het weekend of in de avonduren plaats. Applicaties zijn 7 keer 24 uur beschikbaar en daarvoor zijn Consignatiediensten noodzakelijk. Je werkt nauw samen met de bouwteams en je beheert de Technische Roadmap voor het n-1 beleid.

Als applicatiemanager krijg je uitgebreid de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je wordt in je ontwikkeling gefaciliteerd door vakopleidingen, trainingen, learning on the job, coaching, vakgroepen en intervisie op zowel kennis als vaardigheden. Met deze intensieve opleiding en begeleiding kun jij je breed ontwikkelen om door te groeien binnen de IT organisatie of je kennis te verzilveren in de verschillende divisies.

Jouw afdeling

Vanwege het strategisch belang zijn alle “Digitaliseren & Integreren” competentiesin één kennis centrum ondergebracht, namelijk KC D&I. Het KC D&I is gericht op vernieuwing die de digitale verzekeraar mogelijk maakt. Het KC D&I werkt aan de vakgebieden: Inputmanagement (ICC/OCC), Documentmanagement (OpenText), Apps, Workflowmanagement (Pega), Collaboration (SharePoint), Outputmanagement (StreamServe) en Integratie (SAP-PO. WMB, Datapower). Het D&I beheer team in Apeldoorn bestaat uit 15 medewerkers, die belast zijn met het beheer van de applicaties, welke gebouwd zijn met PEGA, Prisma, StreamServe, SAP-PO, WMB en Datapower.

Interesse? Reageer dan met recent cv, motivatie en uurtarief voor vrijdag 16 oktober 15.00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-10-2015 16:35
  Plaats
  hoofddorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten