Planner met ervaring clientadministratie

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
14-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
5
Bekeken
865
Status
Gesloten
Referentie
PP

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Ik ben op zoek naar een Planner met ervaring clientadministratie.

De Jeugdgezondheidszorg van Volksgezondheid in Utrecht heeft een centraal planningsteam waar de klanten terecht kunnen voor vragen en voor het maken en verzetten van afspraken. Ook worden telefoontjes van huisartsen, verwijzers enz. afgehandeld. Het CPT (centrale planningsteam) plant en verzet afspraken voor de in Utrecht wonende en/ of schoolgaande jeugd van 0 tot 18 jaar.

Daarnaast heeft het CPT vele taken op administratief gebied o.a. postverwerking (zowel papier als digitaal), telefonische contacten met ouders, medewerkers en professionals zoals huisartsen, verwijzers en scholen, dossierbeheer, cliëntadministratie.

De werkzaamheden voor de cliëntadministratie zijn o.a.: - =Handmatig cliënten invoeren in het Digitaal dossier JGZ (DDJGZ) - Indicatie stellen (opvragen uit gemeentelijke basisadministratie) cliënten
- Leerlingenlijsten klaar maken voor import in applicatie
- Opschoonacties uitvoeren om het cliëntenbestand in het DDJGZ in optimale staat te houden.

Plek in de organisatie Je komt te werken bij de het cluster Support. Dit cluster ondersteunt de uitvoeringsorganisatie Volksgezondheid op het gebied van Office-management, personeelsplanning 0-4, centrale planningsteam 0-19, communicatie, functioneel beheer (DDJGZ en KRIS) en bedrijfsbureau.

Taak van het onderdeel Gemeente Utrecht Volksgezondheid (voorheen GG&GD) ontwikkelt het Utrechtse gezondheidsbeleid en zorgt voor de uitvoering. Wij willen bereiken dat Utrechters zich gezond voelen, gezond zijn en gezond blijven. Zowel fysiek als mentaal. Een gezonde leefomgeving, gezonde leefstijl en goede gezondheidszorg zijn daarbij van belang. Gemeente Utrecht Volksgezondheid heeft extra aandacht voor mensen die minder goed voor zichzelf kunnen zorgen. Bij de aanpak van de gezondheid van de bewoners van Utrecht richten wij ons op preventie en gezondheidsbevordering: voorkomen is tenslotte beter dan genezen!

Profiel / dit breng je mee
Het CPT 0-18 is de centrale toegang voor alle informatie over de jeugdgezondheidszorg en de bereikbaarheid van collega's. Je bent klantgericht en zoekt samen met de klant naar oplossingen en geeft gericht informatie over de diensten en bereikbaarheid van de jeugdgezondheidszorg. Je bent hét gezicht (de stem) van de Jeugdgezondheidszorg naar buiten toe en je bent de verbinding van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. We zoeken iemand met een opleiding op MBO-niveau; affiniteit met Jeugdgezondheidszorg; goede telefoonstem en goede beheersing van de Nederlandse taal; ervaring met telefonisch werken is een pré; zeer digitaal vaardig en ervaring met digitale afhandeling van cliëntadministratie; goede typevaardigheid; klantgericht/servicegericht en stressbestendig; goede teamplayer

Start traject

z.s.m.

Eind traject

1-11-2016

Uren per week

36

Belangstelling voor deze functie? Reageer dan voor 20-10-2015!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  16-10-2015 10:12
  Plaats
  Woudrichem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  16-10-2015 16:00
  Plaats
  HOEVELAKEN

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-10-2015 00:30
  Plaats
  Rosmalen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-10-2015 17:06
  Plaats
  Harderwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-10-2015 13:47
  Plaats
  Krommenie

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten