Consulent Werk en Inkomen

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
191
Status
Gesloten
Referentie
BCGG15120

Omschrijving

De afdeling Werkportaal is per heden op zoek naar een tijdelijke medewerker voor het afhandelen van aanvragen PW IOAW. Het gaat om een functie waarbij er enkel aanvragen worden afgehandeld, minimaal 4 per dag. De persoon dient een aanpakker te zijn, productie te kunnen draaien en om te kunnen gaan met werkdruk (targets). Tevens dient deze gekoppelde huisbezoeken af te kunnen legen. Tijdregistratie dient tijdig en juist bijgehouden te worden in TIM (interne urenregistratiesysteem Gemeente Gouda). Het gaat om een urenbezetting van minimaal 32 uur en maximaal 36 uur.

Aanvraag selectiecriteria
Kandidaat minimaliseert of compenseert CO2 uitstoot (toelichten 1ste pagina CV).
Minimaal 12 maanden aantoonbare en recente kennis van en ervaring met hert aanvraagproces binnen GWS (moet duidelijk worden gespecificeerd in CV kandidaat)
Minimaal 18 maanden aantoonbare en recente ervaring met het afhandelen van aanvragen LO, rechtmatigheid (moet duidelijk worden gespecificeerd in CV kandidaat
Recente kennis van de relevante wet- en regelgevingen (PW en IOAW, voorliggende voorzieningen) (moet duidelijk worden gespecificeerd in CV kandidaat)
In bezit van HBO diploma / HBO denk- werkniveau
Kandidaten leverancier zijn op de hoogte van het feit dat opzegtermijn 1 maand is en bij disfunctioneren per direct. (MUST)

Startdatum 26-10-2015
Einddatum 31-12-2015
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 36

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten