Database administrator M/S

Opdrachtgever
Matching Pool
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Alkmaar
Reacties
0
Bekeken
640
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

We zijn op zoek naar een database administrator met medior-senior (voorkeur). Hij/zij zal gaan meedraaien in een team van 4 DBA's en verantwoordelijk worden voor het dagelijks beheer en onderhoud van de SQL-systemen. De ambitie van ons ITC-bedrijf is om de operationele beheerhandelingen volledig te automatiseren. Dat zal ook een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden vormen. Daarnaast zijn we op dit moment ook bezig met de implementatie van Microsoft ETL en zijn we op zoek naar een collega met ervaring in beheer en onderhoud van SSIS, SSRS en SSAS.

Functie-eisen
Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Pragmatisch en Analytisch - Flexibel - Klantgericht - Probleemoplossend vermogen - Planmatig kunnen werken - Goede afweging kunnen maken tussen klantbelang en afdelingsbelang - Goede kennis en aantoonbare ervaring van Microsoft SQL Server 2008R2, SQL Server 2012 en SQL Server 2014 - Gecertificeerd voor SQL Server 2008R2 of hoger - Goede Kennis en aantoonbare ervaring van Microsoft Besturingssystemen - Kennis aantoonbare ervaring van de ETL componenten (beheer en troubleshooting): Integration, Analysis en Reporting Services - Aantoonbare kennis van IT-Automation (automatiseren van beheer werkzaamheden) - Scripting kennis: bijvoorbeeld Powershell en TSQL - PRE: kennis en ervaring van SQL Server Performance Tuning - PRE: kennis van Database Cloud oplossingen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten