INTAKER / CONSULENT LEVENSONDERHOUD

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
316
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

26-10-2015

Einddatum

26-10-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

18-10-2015 om 17:00 uur

De afdeling Werkportaal is per heden op zoek naar een tijdelijke medewerker voor het afhandelen van aanvragen PW IOAW. Het gaat om een functie waarbij er enkel aanvragen worden afgehandeld, minimaal 4 per dag. De persoon dient een aanpakker te zijn, productie te kunnen draaien en om te kunnen gaan met werkdruk (targets). Tevens dient deze gekoppelde huisbezoeken af te kunnen legen. Tijdregistratie dient tijdig en juist bijgehouden te worden in TIM (interne urenregistratiesysteem Gemeente Gouda).

Functie eisen

Minimaal 12 maanden en recente kennis van en ervaring met hert aanvraagproces binnen GWS (eis)
Minimaal 18 maanden en recente ervaring met het afhandelen van aanvragen LO, rechtmatigheid (eis)
Recente kennis van de relevante wet- en regelgevingen (PW en IOAW, voorliggende voorzieningen)
In bezit van HBO diploma / HBO denk- werkniveau

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten