Sr. Architect DigiD

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
32
Status
Gesloten
Referentie
1132

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Rol

Sr. Architect DigiD

Werkniveau

Senior

Locatie

Den Haag

Startdatum

27-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Aantal uren per week

40 uur

Aanvrager: Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum 19-10-2015

PROJECTINFORMATIE

Logius is de dienst digitale overheid van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Logius beheert overheidbrede ICT-oplossingen en gemeenschappelijke standaarden, zodat burgers en bedrijven betrouwbaar, snel, gemakkelijk en groen elektronisch zaken met publieke dienstverleners kunnen doen.

Logius is een regieorganisatie die scherp opereert op het snijvlak van ICT leveranciers en overheid. Namens de overheid worden uitvoerende en operationele taken uitbesteed aan de markt.

Logius zorgt voor het beheer en de doorontwikkeling van haar producten. Tevens stimuleert ze actief dat deze producten door zoveel mogelijk publieke dienstverleners worden gebruikt.

Logius werkt in opdracht van verschillende ministeries. Een representatieve vertegenwoordiging van haar klanten heeft zitting in de Programmaraad, een adviesorgaan aan de beleidsopdrachtgevers van Logius.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaatmoet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle hardeeisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waardeze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet hetvoldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in hetCV. Aanbiedingen die hieraanniet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

 Je hebt academisch niveau in informatica en minimaal 5 jaar werkervaring als architect.
 Je hebt kennis van (bij voorkeur van overheids) architecturen.
 Je hebt kennis van de niet-functionele vlakken van architectuur, zoals beheer en beveiliging.
 Je kunt informatiearchitecturen diepgaand ontwikkelen.
 Je kunt bedrijfsarchitecturen diepgaand ontwikkelen.
 In een dynamische omgeving kun je acteren op verschillende niveaus, zowel operationeel als bestuurlijk.
Je hebt goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en kunt anderen van jouw visie overtuigen.
 Je hebt ervaring met projectmatig werken.
 Je hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels.
 Je beschikt over de volgende competenties: analytisch, omgevingsbewust, resultaatgericht, samenwerken, innovatief.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

De afdeling Toegangsdiensten heeft als missie om voor mensen en organisaties de sleutel tot digitale dienstverlening met de overheid te zijn.

Authenticatie en autorisatie zijn nodig voor vrijwel elke transactie in het publieke en private domein. Of het nu gaat om het aanvragen van een uitkering, het indienen van een subsidieaanvraag, het indienen van een belastingaangifte namens iemand anders, of het verifiëren van leeftijd bij de aankoop van een fles drank: er moet worden vastgesteld wie je bent (authenticatie) en of je een bepaalde handeling mag verrichten (autorisatie).

De afdeling Toegangsdiensten is verantwoordelijk voor levering en ontwikkeling van de producten

 DigiD
 DigiD Machtigen
 eHerkenning
 PKIoverheid
Daarnaast werkt de afdeling Toegangsdiensten aan de ontwikkeling van het eID-stelsel.

EXTRA INFORMATIE

Intakes zullen plaatsvinden op 21/22/23 oktober 2015. Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten