TECHNISCH ONTWERPER / INFRASTRUCTUURARCHITECT DOWRI

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Deventer
Reacties
4
Bekeken
350
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

2-11-2015

Einddatum

5-2-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

20-10-2015 om 9:00 uur

Binnen de DOWRi organisatie is de ICT afdeling verantwoordelijk voor de grote infrastructurele ICT-projecten voor de deelnemende gemeenten in het SSC. De infrastructuur is gebaseerd op Intel-based machinepark met bladetechnologie. De Windows-serveromgeving is gebaseerd op W2008 server op een VMware virtualisatieplatform. De W7-werkplekken zijn op VMware VDI gebaseerd en ontsloten met Thin Clients en laptops. De huidige Vista fat-clients worden momenteel uitgefaseerd of voorzien van Thin Kiosk.

De lopende vervangingsprojecten, de verhuizing van één van de Twin-Datacenterlocaties, de inhuizing van het nieuwe Stadhuiskwartier en de reguliere businessprojecten, waaronder enkele harmonisatieprojecten, vergen tijdelijk extra ontwerp- en analysecapaciteit als ondersteuning voor de vaste technisch ontwerper. Het betreft hier onder andere analyse van de keuzemogelijkheden voor de vervanging van enkele infrastructurele componenten in de generieke server- en netwerk back-end. Op basis van de kennis en ervaring van de kandidaat zal het werkpakket verdeeld worden tussen vaste en tijdelijke kracht.

Er wordt expliciet NIET gezocht naar een software- of applicatie-architect, maar naar een infrastructuur-architect.

Functie eisen

minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met VM Ware en/of VDI (eis).
HBO+ werk- en denkniveau.
minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar in de functie van Infrastructuur specialist of Technisch Ontwerper bij een gemeente.
werkervaring met GEMMA en NORA architectuur.
je kunt zelfstandig, maar ook in duoverband, de vraag van de klant, het aanbod van de leveranciers en de mogelijkheden van de gemeentelijke infrastructuur combineren tot een bruikbaar PSA en Globaal Technisch ontwerp.
je bent in staat om tijdens de realisatie van het project een QA rol te vervullen namens de opdrachtgever en/of voor de ICT afdeling op de door de leverancier op te leveren producten zoals Detail technisch ontwerp, installatie-instructies en implementatiedraaiboeken.
je bent een analytisch en conceptueel denker en kunt uitstekend de vertaling maken van denken naar doen. Daarbij toon je creativiteit. Je wilt met collega’s in het vakgebied maar ook daarbuiten samen succesvol zijn in de projecten.
ervaring als technisch projectleider (Prince II).
kerncompetenties: Analytisch, communicatief sterk in woord en geschrift, initiatiefrijk, creatief, oplossingsgericht, samenwerkend en dienstverlenend.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  15-10-2015 10:41
  Plaats
  MOERDIJK

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-10-2015 10:51
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-10-2015 16:44
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-10-2015 18:34
  Plaats
  ALMERE

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten