Werkvoorbereider

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
notk
Op locatie
Assen
Reacties
0
Bekeken
124
Status
Gesloten
Referentie
Werkvoorbereider

Omschrijving

Voor een directe eindklant in Assen is Harvey Nash op zoek naar een Werkvoorbereider.

Start

z.s.m.

Duur

10 maanden

Het bedrijf

In Nederland levert onze opdrachtgever zowel producten, systemen, installaties als diensten. Het gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica.
De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze opdrachtgever totaaloplossingen op het gebied van Power and gas, Wind Power and Renewables, Power Generation Services, Energy Management, Building Technologies, Mobility, Digital Factory, Process Industries and Drives en Healthcare. Met deze 9 divisies geeft onze oprachtgever antwoord op de maatschappelijke vragen die de Megatrends (urbanisatie en demografische veranderingen) met zich meebrengen.

De Business Unit Oil @ Gas and Marine is onderdeel van de divisie Process Industries and Drives. De afdeling Life Cycle Management is verantwoordelijk voor de service, maintenance en modificaties van de geĂ¯nstalleerde systemen bij onze klanten.

De functie

Als Werkvoorbereider ben je, intensief samenwerkend met het Service Contract Team, er verantwoordelijk voor dat buitendienst medewerkers optimaal voorbereid op pad gaan. Je voorziet ze van de juiste inhoudelijke technische beschrijvingen/ checklisten alsmede veiligheidszaken zoals werkvergunning en risico analyse. Door optimale aansturing van onderaannemers en leveranciers zorg je ook dat ze de tijdig de juiste gereedschappen/ materialen tot hun beschikking hebben. Na uitvoering van de werkzaamheden zorg je voor goede rapportage en neem en beheers je vervolgacties.

Opleiding

Afgeronde MTS/MBO opleiding met technische affiniteit (vnl Electrical/Drives & Automatisering)

Ervaring

Aantoonbare ervaring binnen technische werkvoorbereiding.
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.
Ervaring met gebruik SAP, Word, Excel en Outlook .

Competenties

Je bent resultaatgericht zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen
Je kunt goed in teamverband werken
Je bent besluitvaardig
Je bent communicatief vaardig
Je neemt graag het initiatief

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten