CASEMANAGER SCHULDHULPVERLENGING

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Naaldwijk
Reacties
0
Bekeken
283
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

26-10-2015

Einddatum

26-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

19-10-2015 om 8:00 uur

Als casemanager schuldhulpverlenging ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig afhandelen van aanvragen schuldhulpverlening. Hierbij voer je intake- en begeleidingsgesprekken, zet je schuldhulpverleningstrajecten (bemiddelingen, saneringen) op, denk je met de klant mee over oplossingen in geval van crisis (ontruiming/afsluiting water en energie)en geef je budgetadviezen. Zo nodig verwijs je door naar andere instanties, onderhoud je contacten met schuldeisers en budgetbeheer en stel je verklaringen Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) op. Dit alles vanuit de visie van integrale dienstverlening.

Functie eisen

Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
Afgeronde vakgerichte opleiding schuldhulpverlener
Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar als casemanager schuldhulpverlening
Kennis van het softwarepakket Stratech

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten