Medior Applicatiespecialist

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten
Referentie
30151291

Omschrijving

Niveau Medior
Start datum 01-11-2015
Eind datum 29-02-2016
Locatie Utrecht
Inzet 36 uur per week
Tarief indicatie Marktconform

Applicatiespecialist.

Achtergrondinformatie
Als Applicatiespecialist bij deze afdeling ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de merchant support applicaties van de klant. Dit is een aantal applicaties waarmee vanuit het oogpunt van de Financiële Logistiek voor de winkelier één beleving wordt gecreëerd voor zowel zijn virtuele als stenen winkel.

Je lost verstoringen en problems op, verhelpt incidenten en voert continu verbeteringen door. Je voert de regie over ITIL processen (incident, problem, change, business continuïty management, etc.) van “jouw” applicaties. Daarnaast verzorg je de communicatie over dit onderwerp. Je houdt betrokken collega’s aangehaakt en zorgt voor actieve kennisdeling . Belangrijke vereiste is dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het inwerken van onervaren collega’s en hen mee neemt in de techniek en verschillende processen.

Daarnaast maak je onderdeel uit van projectteams die werken aan de vernieuwing van ons applicatielandschap. Je werkt daarbij nauw samen met analisten, ontwikkelaars en testers. Het projectwerk varieert van kleine onderhouds-RFC’s tot grote veranderingen in de applicaties. Bij deze projectteams wordt je zo vroeg mogelijk betrokken zodat je al tijdens de ontwerpfase de beheercriteria kan waarborgen. Ook blijf je aangehaakt bij het project voor het testen en de voorbereidingen op de live gang en implementatie. Alhoewel de infrastructuur waar de applicaties op draaien niet door het team zelf wordt beheert, is kennis van de aansluiting hierop noodzakelijk, zodat je kunt afstemmen met infra-collega’s over veranderingen en vernieuwing.

Je werkt in een keten. Je hebt dan ook veelvuldig contact met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor beheer van andere applicaties EN uit de business. Bij het uitvoeren van al je werkzaamheden hou je voortdurend in de gaten met welke andere applicaties je raakvlakken hebt en wat changes betekenen in deze keten.

De afdeling
De vacature is gesteld voor het team Toonbank – Merchant Support, binnen het domein Betalen, Sparen en Beleggen. Dit team beheert meerdere linux websphere applicaties. Vooral zakelijke klanten zijn afhankelijk van het goed functioneren van deze dienstverlening.

Kenmerkend voor de omgeving zijn de hoge eisen die gesteld worden aan kwaliteit, continuïteit en stabiliteit. Dat betekent dat alle middelen worden gebruikt om hiervoor te zorgen. Zo zijn applicaties in eigen beheer en werken we met de laatste versies van IT producten. Bovendien zorgen we dat de nodige opleidingen gevolgd kunnen worden. Hiermee borgen we dat het werk, binnen een team van gedreven professionals, optimaal kan worden uitgevoerd.
Eisen
Competenties
Klantgericht, verbindend samenwerken, resultaatgericht, initieren van verbetering

Harde functie eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een (bedrijfskundige) ICT richting of bereidheid om binnen 1 jaar te starten om alsnog HBO diploma te halen;

 • Minimaal 3 jaar werkervaring met technisch en functioneel beheer van applicaties die draaien op linux websphere;

 • Kennis van Linux OS, Linux websphere, Oracle Databases, XLDeploy, Confluence, Jira, Gitt, SoupUI, HP Servicemanager 9, ITIL (Aantoonbaar door minimaal 3 jaar werkervaring en niet ouder dan 5 jaar).

 • Capaciteit om volgens de principes van integraal beheer (geen scheiding Technisch- en Functioneel beheer) te werken;

 • Competenties en capaciteit om op te treden als medior

 • Aantoonbare kennis en ervaring ten aanzien van business processen, applicaties als ook onderliggende infra op één of meerdere Betalen & Sparen ketens;

 • Aantoonbare kennis en ervaring met massale transactie verwerkende systemen;

 • Aantoonbare ervaring ten aanzien van projectmatig werken (Prince2);

 • Aantoonbare ervaring met het werken onder compliance regels, risicomanagement in hoog beschikbare omgevingen;

 • Ervaring met werken volgens ITIL (o.a. incident-, problem- en changemanagement);

 • Ervaring met (intern) klantcontact en met procesgericht werken;

 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Je bent een ervaren Applicatiespecialist en hebt dan ook ruime en recente ervaring met het beheren van applicaties op linux websphere. Je kennis en ervaring is bij voorkeur op medior niveau. Je hebt kennis van zaken. Bovendien vindt je het leuk om je kennis en ervaring over te dragen aan je (onervaren) collega’s.

Pre's
Financiele ervaring.
Selectie critera (waar wordt het cv/de kandidaat op beoordeeld) Meer functionele kennis en sparren met klanten zoasl equens dan echt diepgaande technische kennis.

Opmerkingen

Motivatie toegespitst op de opdracht is verplicht.

Tevens graag aangeven of het hier een eigen medewerker betreft, in het geval van doorlevering graag de originele leverancier vermelden.

Graag op volgende zaken letten bij een aanbieding

 • Houdt rekening met 2 weken kosteloos inwerken bij een inzetperiode langer dan 3 maanden.

 • NAW gegevens meesturen.

 • Kopie paspoort/ID bewijs (géén rijbewijs) meesturen.

 • Email adres van de kandidaat meesturen.

 • Telefoonnummer meesturen.

 • Hoogst genoten opleiding vermelden.

 • Kandidaten worden 4 dagen exclusief aangeboden bij de klant, bij een eventuele intake wordt dit verlengd met maximaal 7 dagen.

Geïnteresseerd? Mail dan je recente CV, motivatie en beschikbaarheid voor 19 oktober 09:00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten