Sap ontwikkelaar

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
26
Status
Gesloten

Omschrijving

TOELICHTING BIJ AANVRAAG 2015/2483

Rol SAP Ontwikkelaar
Werkniveau Senior
Locatie Den Haag
Startdatum Zo snel mogelijk
Einddatum 31-12-2015
Aantal uren per week 36

PROJECTINFORMATIE

Binnen de afdeling Dienstverleningssystemen (DVS) is behoefte aan een ervaren SAP ontwikkelaar. Diepgaande ABAP kennis is noodzakelijkvoor het succesvol vervullen van deze opdracht. Kennis van SAP Workflowmanagement en Adobe Interactive forms zijn gewenst.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

We zoeken iemand met een echte hands-on mentaliteit met een hoge productiviteit die daarbij in staat is zijn werk goed over te dragen aan en te delen met collega’s.

Gevraagd aantoonbare ervaring met

ABAPOO ontwikkeling in een SAP HCM PA/OM omgeving

Development in webdynpro ABAP

Inrichting SAP Workflow management in een SAP HCM omgeving

Ontwikkeling van Adobe Interactive forms

HCM processen en datastructuren (in enige mate) in een SAP Portal omgeving

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

De kerntaken bestaan uit het vertalen van de business behoefte (o.b.v. RFC) naar een passende oplossing en ontwikkelen van programmatuur (in ABAP). Overdragen van kennis, waar nodig uitgeschreven (systeemdocumentatie), maken van zelfsprekend onderdeel uit van de opdracht. P-Direkt streeft naar een zo eenvoudig mogelijke SAP applicatieinrichting, zoveel mogelijk gebruik makend van standaarden met maximale flexibiliteit i.v.m. toekomstige nieuwe business behoeften.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten