SAP PP/VC Consultant

Opdrachtgever
TEKsystems
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Waregem
Reacties
0
Bekeken
392
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Wij zijn momenteel op zoek naar een senior SAP PP consultant met degelijke ervaring binnen SAP VC (variant configurator).

Onze klant, de marktleider in laminaatvloeren, isolatie en panelen, heeft recent een aantal acquisities gedaan en heeft momenteel enkele strategische IT trajecten lopen. Heel wat van deze projecten hebben te maken met de integratie van de verschillende SAP systemen.

Een van de opdrachten bevindt zich binnen het SAP PP domein. Hiervoor zoeken we een senior consultant met sterke PP kennis maar ook een gedegen ervaring binnen SAP VC. Dit is cruciaal.

We zijn flexible qua startdatum en inzet maar de consultant kan bij voorkeur reeds een aantal dagen in oktober presteren, om naar een voltijdse betrekking te evolueren in november.

De opdracht zal initieel tot eind maart 2016 lopen, maar kan gemakkelijk verlengd worden afhankelijk van hoe de projecten evolueren.

De locatie is Waregem, in West-Vlaanderen. De opdracht dient ter plaatse uitgevoerd te worden.

Gelieve te reageren met een CV in Word formaat.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten