Communicatiemedewerker / contentmanager

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
376
Status
Gesloten
Referentie
IGB50144133

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Wij zoeken een communicatiemedewerker met ervaring met omgevingscommunicatie.

Wie?

Onze opdrachtgever verzorgt het openbaar vervoer in en rond de hoofdstad. Naast de exploitatie zijn ook het beheer en onderhoud van het materieel en de railinfrastructuur in de stad in handen van onze opdrachtgever, evenals het borgen van sociale veiligheid in en om het openbaar vervoer.

U bent werkzaam voor de afdeling Communicatie en houdt u bezig met het programma Noord/Zuidlijn. De Noord/Zuidlijn zal Amsterdam Noord met Amsterdam Zuid verbinden. De reistijd van het Buikslotermeerplein naar station Zuid is 16 minuten.

De metro biedt een alternatief voor de vaak overvolle trams en bussen. In de binnenstad is geen plaats voor nog meer trams en bussen. Onder de grond is wel ruimte. De Noord/Zuidlijn gaat ervoor zorgen dat Amsterdam beter bereikbaar wordt en blijft. Goede bereikbaarheid is essentieel voor de economische ontwikkeling van Amsterdam. De Noord/Zuidlijn past in het Rijksbeleid om de regio Amsterdam een alternatief te bieden voor het sterk groeiende autoverkeer.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

  • U ondersteunt de communicatieadviseur bij alle werkzaamheden binnen het programma Noord / Zuidlijn.

  • U brengt de informatie bij elkaar, werkt deze uit en publiceert deze op de hiervoor binnen de organisatie beschikbare kanalen en middelen ten behoeve van zowel in- als externe communicatie.

  • U wordt gevraagd om te ondersteunen bij (terugkerende) projectbijeenkomsten waarvoor onder andere nieuwsvideo’s worden gemaakt.

Eisen

  • U beschikt over hbo-opleiding richting communicatie met minimaal 3 jaar werkervaring.

  • U hebt ervaring met omgevingscommunicatie.

  • U hebt een goede neus voor nieuwswaardige ontwikkelingen en bent het gewend om te presteren conform productieafspraken.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind februari 2016, met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 22 oktober aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten