Werkvoorbereider hoogspanningsinstallaties

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
1
Bekeken
443
Status
Gesloten
Referentie
30151295

Omschrijving

Functieomschrijving
Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het bestellen van alle materialen en het monitoren van een tijdige levering die benodigd is voor een goede uitvoering van het project waarvoor je bent aangesteld. Je reserveert en controleert materieel en gereedschappen voor het team en draagt er zorg voor dat de diensten en noodzakelijke uitvoeringscapaciteit tijdig en volledig beschikbaar zijn voor de werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de technische inrichting van projecten in elektriciteitsdistributie (laagspanning, middenspanning en hoogspanning). Kortom, jij draagt er zorg voor dat de technici in de realisatiefase veilig, efficiƫnt en planmatig werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Functie-eisen
Je bent een enthousiaste, gedreven en vrolijk persoon met verantwoordelijkheidsgevoel. Veilig (samen)werken is voor jou een tweede natuur waarbij je naast jezelf altijd oogt heb voor je collega's. Je bent flexibel en staat open om jezelf verder te bekwamen op het gebied van hoogspanningsinstallaties. Je bent woonachtig in de regio Arnhem. Daarnaast heb je:

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding (technische richting, minimaal niveau 4) en beschikt over een HBO werk- en denkniveau.

 • Minimaal 4 jaar werkervaring als werkvoorbereider in een soortgelijke technische omgeving als die van energiedistributie.

 • Goede communicatieve vaardigheden.

 • Een natuurlijk talent voor organiseren, regelen en plannen.

 • Je bent pro-actief/ zelfstartend en je werkt klantgericht.

Interesse? Stuur je recente CV met motivatie en opgave van tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  23-11-2015 21:25
  Plaats
  Wijk en Aalburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten