Applicatiemanager

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
15-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
349
Status
Gesloten
Referentie
1141

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten

Omschrijving

Rol

Applicatiemanager

Werkniveau

Senior

Locatie

Delft

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

30-11-2017

Aantal uren per week

36 uur

Aanvrager

Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum

26-10-2015

PROJECTINFORMATIE

Rijkswaterstaat Centrale Informatievoorziening (RWS CIV)regisseert de levering en de ontwikkeling van diensten op het gebied van de informatievoorziening, het samenstel van gegevens, applicaties, databases en de achterliggende technische infrastructuur, op basis van de afgestemde vraag vanuit de RWS processen en onderdelen van Rijkswaterstaat. Het terrein loopt van het zorgen dat de technische specificaties voor een aanleg project goed worden opgenomen in een contract, tot aan het inwinnen van de stroefheidsdata van het asfalt op de snelweg.

Directie Ontwikkeling Services RWS (OSR)
De directie Ontwikkeling Services RWS (OSR) is verantwoordelijk voor de IV-dienstverlening, inclusief vernieuwingen en de grote vernieuwingsprogramma’s zoals IDVV, binnen de vastgestelde kaders en gebruikmakend van generieke bouwstenen. De directie levert geautomatiseerde gegevens & - informatiediensten door middel van applicaties en verzorgt, door het ontwikkelen en beheren van deze diensten, in feite de integratie van data en ICT tot integrale IV. De ingang voor de organisatieonderdelen ligt bij de Service afdelingen, waarbij er vanuit het bestaande serviceportfolio gekeken wordt, of de klantvraag kan worden geleverd.

Wanneer de bestaande services geen of niet vollediginvulling kunnen geven aan de vraag, dan wordt de ontwikkelafdeling ingeschakeld om de service te ontwikkelen.De directie is daarmee de logische ingang voor de vraagzijde op tactisch niveau, zowel voor deverschillende organisatieonderdelen, als voor de RWS-processen. Dit geldt voorafgaand ten behoeve van deprogrammering, en tijdens de productie vanuit de OG-ON-relatie. Op dit gebied is verbetering nodig,zowel in het aanscherpen van de vraagsturing, als in het efficiënt en flexibel leveren vande dienstverlening.

De afdeling - Verkeersmanagement Services
VM Services zorgt ervoor dat het bedrijfsproces Verkeersmanagement Hoofdwegennet wordt ondersteund met goed werkende IV. Vandaag en morgen. Op strategisch en tactisch niveau is VM Services daarvoor klantingang voor het domein Verkeersmanagement en regisseur voor het domeinportfolio. Op operationeel niveau gaat om de levering en beheer van het met de klant overeengekomen serviceportfolio voor het domein Verkeersmanagement.

Naast de kernwaarden van RWS (RADIO-V = resultaat gedreven,aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend), vindt het management van VM Services het belangrijk dat er door de medewerkerseigenaarschap wordt getoond en er een natuurlijke neiging is om permanent te verbeteren.

VEREISTE KENNIS

Opleiding

 1. Je hebt HBO, bij voorkeur op het gebied van informatie-en communicatie technologie.

 1. ITIL

Werkervaring

 1. Uitgebreide Ervaring als Applicatiemanager (>5 jaar)

 1. Ervaring met exploitatie, delivery, en klant-, risico-, change- en projectmanagement (>5 jaar)

 1. Ervaring met contractmanagement en aansturing van leveranciers (>3 jaar)

Hard Skills

 1. Applicatiemanagement

 1. Ontwikkelen van gedistribueerde technische IT systemen

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Werkzaamheden

 1. Verantwoordelijk voor het lifecycle management,c orrectief en adaptief onderhoud en de derdelijns support voor een clusterapplicaties (onder andere Netwerk Management Systeem, Tracking & Tracing enVRI/TDI-Management Systeem).

 1. Hierbij schakel je de markt in en stuur je marktpartijen aan.

 1. Je verzorgt de afstemming met functioneel beheer, servicedesk, technisch beheer, technisch applicatiebeheer en service deliverymanagement.

GEDRAGSKENMERKEN

 1. Praktisch ingesteld

 1. Overtuigend

 1. Samenwerken

 1. Klantgericht

 1. Flexibel

EXTRA INFORMATIE

Incidenteel is het mogelijk dat de kandidaat zijn werkzaamheden elders dient uit te voeren.

Het maximaal aantal uren voor deze opdracht bedraagt maximaal 3370 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten