Teamleader Service Desk

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
16-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
562
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever zoeken we een Teamleader Service Desk

Momenteel wordt er hard gewerkt om zowel onze klanten optimaal van dienst te zijn op alle kanalen als aan de inrichting van een nieuwe Servicedesk.

De Servicedesk is binnen GICT het logische aanspreekpunt voor al onze collega’s werkzaam bij centrale eenheden, lokale banken en gelieerde instellingen. Onze kennis en ervaring zetten wij in voor het continu verbeteren van onze klantbediening. Onze missie is om een afdeling te zijn die vernieuwend in verbinden is, en die uitblinkt in het handelen vanuit hedendaags klantbelang specifiek vanuit Multi Channel perspectief.
Wij zijn trots op onze samenwerking met de oplosgroepen, wij werken hard aan callreductie, een optimaal functionerend ICT Portaal en een hoog oplossend vermogen. Toonaangevend, betrokken en dichtbij. De Servicedesk hanteert het Operational Excellence principe en heeft innovatie hoog in het vaandel staan.

De Servicedesk kent 4 aandachtsgebieden

-SD Operations
-SD Support
-SD Projecten
-Self Service & Multi Channel Management (ICT Portaal)

De functie

Eindklant Nederland IT Nederland zoekt een Teamlead Servicedesk voor 36 uur per week. De Teamlead Servicedesk geeft leiding aan een team van ongeveer 8-10 zeer ervaren Servicedesk Agents. Als geen ander weet je hoe je een goed functionerend en enthousiast team smeedt dat klantwaarde levert en doelstellingen haalt. Daarbij speel je een belangrijke rol bij de implementatie van veranderingen en de sturing op de diverse kanalen. Je stimuleert en inspireert je medewerkers om te ondernemen en om zich te ontwikkelen. Je hebt daarin een voorbeeldrol en zoekt verbinding met het werkgebied van met name Siebel en Werkplek. Je stelt samen met je team operationele verbeterplannen op in lijn met het jaarplan, zorgt voor efficiënt gebruik van processen en borgt een effectief gebruik van systemen.

Je bagage
-Je hebt lef, steekt je nek uit, komt je afspraken na en bent in staat feedback te geven en te ontvangen.
-Je kent de ICT omgeving en de bancaire dienstverlening; je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit.
-Als Teamlead ben je een resultaatgericht, inspirator en teambuilder. Focus op HR stuk.
-Je bent klant gedreven, kunt goed samenwerken, (kort-cyclisch) sturing geven en hebt oog voor innovaties en nieuwe inzichten binnen het aandachtsgebied,
-Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond. Werkervaring binnen de Eindklant is een pré.
-Initiatiefrijk, communicatief en resultaatgericht.

De kandidaat die we zoeken is gedreven, zoekt uitdagingen en wil grenzen verleggen. Iemand die zich herkent in onze kernwaarden: Professioneel, verrassend en verbindend. De dagelijkse klantsignalen zijn voor jouw een bron voor nieuwe ideeën en een motivatie om elke dag te streven naar een optimale dienstverlening. Je hebt stevige communicatieve vaardigheden om zowel binnen de Servicedesk als binnen de ketens een rol van betekenis te kunnen spelen. Je bent positief en slagvaardig ingesteld en daarmee een voorbeeld en energizer voor je omgeving, ook vanwege je gedegen kennis van zaken.

Locatie

Utrecht

Uren

36

Startdatum

02-11-2015

Einddatum

29-02-2016

deadline

19-10-2015 11:00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten